Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Οι Γερμανοί ξέρουν να διαλύουν χώρες! Το έκαναν και στην Γιουγκοσλαβία

Image

Επέτειος της έναρξης διάλυσης μιας χώρας που λεγόταν Γιουγκοσλαβία. Κροατία και Σλοβενία σαν σήμερα το 1991 κήρυξαν την ανεξαρτησία τους κι έγιναν επί της ουσίας “δορυφόροι” της Γερμανίας. Όσο τα χρόνια περνούν ο ρόλος της Γερμανίας στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας γίνεται πιο διακριτός και επιβεβαιώνει όσους υποστηρίζουν ότι η “επιχείρηση γερμανοποίησης” της Ευρώπης που σήμερα ζούμε ξεκίνησε εκείνον τον Ιούνιο του 1991.

Η Γερμανία μεθόδευσε της διάλυση της Γιουγκοσλαβίας.
"Φανταστείτε πώς μπορεί να ήταν η Ευρώπη αν η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας δεν είχε διαλυθεί, αλλά είχε, ας πούμε, απλώς απαλλαγεί από το 'σοσιαλιστικό' πρόθεμά της", έγραψε στο ιστολόγιό του πολλά χρόνια μετά , ο Κορνέλιους Άντεμπαρ, αναλυτής του Ινστιτούτου Έρευνας του Γερμανικου Συμβουλίου για τις Εξωτερικές Σχέσεις (DGAP).
Η Γερμανία υποδαύλισε και αναζωπύρωσε τους εθνικισμούς στα Βαλκάνια από τις αρχές της δεκαετίας του 90 και οδήγησε στον εμφύλιο της Γιουγκοσλαβίας. Σύνορα άλλαξαν ξανά στην Ευρώπη πάλι με ευθύνη των Γερμανών. Όλως τυχαίως τιμωρήθηκαν σκληρά οι Σέρβοι ,που όλως τυχαίως δυο φορές είχαν ενταχθεί στο πλευρό των Συμμάχων κατά της Γερμανίας. Και πάλι όλως τυχαίως αυτοί που κέρδισαν ήταν οι Κροάτες και οι μουσουλμάνοι της Βοσνίας που είχαν στενή συνεργασία με τους ναζί.
Τίποτα όμως δεν γίνεται τυχαία. Ειδικά όταν το κάνουν οι Γερμανοί,φημισμένοι για την οργανωσή τους . Τότε εμείς οι Έλληνες αντιμετωπίζαμε με συμπόνοια τα όσα βλέπαμε στις τηλεοπτικές οθόνες μας, από τον αιματηρό εμφύλιο στην Γιουγκοσλαβία. Ήταν η εποχή που το "εικονικό χρήμα" έρεε άφθονο στην Ελλάδα. Κι αυτό προφανώς δεν ήταν τυχαίο.
Τα βίντεο έχουν καταγράψει την μαρτυρία του Γάλλου στρατηγού Γκαλουά  που έζησε τα γεγονότα της Γιουγκοσλαβίας από μέσα, ως  αποσταλμένος της γαλλικής κυβέρνησης, και για αυτό το λόγο αποτελεί ο ίδιος μια εγκυρότατη πηγή πληροφοριών.





onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.