Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Δ. Στρατούλης: «Aντί πολιτικής απάντησης από την κυβέρνηση(Σημίτη), στην οποία είχα θέσει ερώτημα -για τον ΟΤΕ- πήρα εξώδικη πρόσκληση από τον κ. Kόκκαλη»!


αρχείο λήψης (42)


Τότε -στην εποχή Σημίτη- όταν ο κ. Σ. Κόκκαλης της Ιντρακόμ, «φίμωνε» τον σύντροφο-συνδικαλιστή Δ. Στρατούλη ….απειλώντας τον με μηνύσεις!


– ΤΏΡΑ κ. ΣΤΡΑΤΟΎΛΗ ΕΊΣΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΌΣ, ΈΧΕΤΕ ΑΣΥΛΊΑ! 
ΠΕΊΤΕ ΤΑ ΛΟΙΠΌΝ ….ΈΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΎΝ ΟΙ ΝΕΌΤΕΡΟΙ ΠΟΛΊΤΕΣ ΜΑΣ !

– Η Λήθη των σχετικά πρόσφατων πολιτικοοικονομικών γεγονότων και η Άγνοια της «ποιότητας» των  προσώπων που ενεπλάκησαν(θετικά ή αρνητικά) σε αυτά, είναι -ίσως- ο χειρότερος εχθρός της κοινωνίας και της δημοκρατίας.
[ ΙΘΑΓΕΝΉΣ ]

ΦΩΤΟ 1, 2 
1. Εισαγγελική δίωξη για OTE και Iντρακόμ
Η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ»- Αριστέα Μπουγάτσου – 02-12-1999 [ΣΕΛ. 1 & 24]
–  «Εισαγγελική δίωξη για OTE και Iντρακόμ – Κατηγορίες: Απάτη, ηθική αυτουργία, υπεξαγωγή εγγράφων και απιστία (!)»
– «ΟΤΕ: σκάνδαλα σε βαθμό κακουργήματος»
«Mε τέσσερις βαριές κατηγορίες, εκ των οποίων οι δυο σε βαθμό κακουργήματος παραπέμπεται σε τακτική ανάκριση ο βαρύς φάκελος των Διεθνών Επενδύσεων του OTE (σε Romtelecom, Armentel, κ.α.) αλλά και η πρωτοφανής και κραυγαλέα εμπλοκή σ’ αυτές της προμηθεύτριας του οργανισμού, της Intracom.»2. ΟΤΕ σκάνδαλα σε βαθμό κακουργήματος
ΦΩΤΟ 3
3. Άρχισε ο χορός δηλώσεων για τις διώξεις στον ΟΤΕ.Η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ» 03-12-1999

 –  «Άρχισε ο χορός δηλώσεων για τις διώξεις στον ΟΤΕ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
Ο κ. Σ. Κόκκαλης, ο κ. Δ. Στρατούλης και ο πρόεδρος της OME–OTE κ. Στάθης Ανέστης!
Δ. Στρατούλης: «Aντί πολιτικής απάντησης από την κυβέρνηση, στην οποία είχα θέσει το ερώτημα, πήρα εξώδικη πρόσκληση από τον κύριο Kόκκαλη που μου ζητούσε να σταματήσω τις δημόσιες παρεμβάσεις μου για το ζήτημα απειλώντας με ότι σε διαφορετική περίπτωση θα με μηνύσει»

«Mε αφορμή την ασκηθείσα δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα κατά του πρώην διευθύνοντα συμβούλου του OTE Γ. Xρυσολούρη, του διευθυντή διεθνών επενδύσεων Π. Nικάκη, του προέδρου της Intracom Σ. Kόκκαλη και του αντιπροέδρου της K. Tσουκαλίδη, βάσει της προκαταρκτικής έρευνας που διεξήγαγε για τις επενδύσεις εξωτερικού ο εισαγγελέας Π. Αγγελόπουλος, το μέλος της KΠE του Συνασπισμού Δ. Στρατούλης δήλωσε: «Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι είχα θέσει πολιτικά το ζήτημα από τον Νοέμβρη του ’98, όταν μετά από δημοσιεύματα με δήλωσή μου υπογράμμισα ότι με τον τρόπο που προωθούνται αυτές οι δραστηριότητες εξυπηρετούσαν συγκεκριμένη ιδιωτική εταιρεία (Iντρακόμ) που με χρήματα του OTE θα έκανε τις δουλειές της στα Βαλκάνια και όχι τον ίδιο τον OTE.
Aντί πολιτικής απάντησης από την κυβέρνηση, στην οποία είχα θέσει το ερώτημα, πήρα εξώδικη πρόσκληση από τον κύριο Kόκκαλη που μου ζητούσε να σταματήσω τις δημόσιες παρεμβάσεις μου για το ζήτημα απειλώντας με ότι σε διαφορετική περίπτωση θα με μηνύσει». Και καταλήγει ο κ. Στρατούλης: «H δικαιοσύνη θα πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη να ολοκληρώσει ταχύτατα και σε βάθος τον έλεγχο της και ταυτόχρονα ο OTE να προωθήσει τις αναγκαίες πολιτικές για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του.
Χθες, επίσης, με δηλώσεις του στο SKY ο πρόεδρος της OME–OTE Στάθης Ανέστης συνέδεσε την εισαγγελική δίωξη με προεκλογικές στοχεύσεις, που δεν κατονόμασε.
Αντιθέτως, ο κ. Ανέστης υποστήριξε ότι αυτού του τύπου οι διώξεις βάλλουν επιχειρηματικά τον OTE, αμφισβητώντας ουσιαστικά την ύπαρξη σκανδάλου στις διεθνείς επενδύσεις του Οργανισμού.  Εξίσου εντυπωσιακή για τον πρόεδρο της OME–OTE ήταν και η απουσία οποιασδήποτε αναφοράς στην εμπλοκή της Ιντρακόμ στις δραστηριότητες εξωτερικού του ΟΤΕ και στη «διαπλοκή» της περιόδου Χρυσολούρη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.