Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Έλα ευρώ στον τόπο σου!!!




Του Γιάννη Λαζάρου
Για να καταλάβουμε κι εμείς οι βλάκες. Ο Τσίπρας έγινε ηγέτης και έχεσαν τα βρακιά τους οι τρομοκράτες δανειστές από το φόβο τους;!
Για να καταλάβουμε κι εμείς που μασάμε ταραμά. Ο Τσίπρας θα κάνει την ευρωπαϊκή επανάσταση συντηρώντας ακόμη μισθούς των 2,000 ευρώ στο δημόσιο και συντάξεις στα ίδια ύψη με τις σημερινές;!

Για να καταλάβουμε κι εμείς που τρώμε κουτόχορτο από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ο Τσίπρας δεν έκανε τίποτε προσυμφωνημένο με Αμερικανούς και Ευρωπαίους αλλά του ήρθε ξαφνικά με το που άκουσε την κατάργηση του ΕΚΑΣ μέχρι το 2019 να πετάξει στα μούτρα του Γιούνκερ την συμφωνία και να πει θέλω δημοψήφισμα;!
Και μετά όλοι οι εγχώριοι πολιτικοί του "αντίπαλοι" έβαλαν την τζίφρα τους και του είπαν: "Παλικάρι μου σε εμπιστευόμαστε". 
Και μετά ξυπνήσατε όλοι μαζί σε μια επαναστατημένη ελεύθερη χώρα!!!!
Ωρέ θα μάς ζουρλάνετε; Ο Γεωργιάδης που απειλούσε ότι οι Ελληνίδες θα γίνουν πουτάνες και καθαρίστριες (όπως οι Ουκρανές) ξαφνικά μπήκε κάτω από την ομπρέλα της Αριστεράς του Τσίπρα και έγινε πασιονάριος; 
Ώρε πάτε καλά όλοι σας που συρθήκατε για άλλη μια φορά σε εκλογές και το αποτέλεσμα ήταν υπέρ όλου του πολιτικού συστήματος; Βαπτίστηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο οι άκρως μνημονιακοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και οι ευρωτσολιάδες του Ποταμιού, ως πατριώτες με νονό τον Τσίπρα και εσείς περπατάτε καμαρωτά για το ΟΧΙ που είπατε στους ξεφτιλισμένους που σάς φόρτωσαν δύο μνημόνια και στον Μπομπολίσκο που ουρλιάζει "δώστε μου μνημόνια να υπογράψω αρκεί να μην με πείτε Έλληνα";
Δε μου λέτε, ΟΧΙτες, το θεωρείτε ελευθερία να έχεις τα λεφτά της εργασίας σου στην Τράπεζα -διότι αυτό  το σύστημα πληρωμής επέλεξε ο Τσίπρας- και να μην μπορείς να τα πάρεις γιατί η αριστερά φροντίζει πάνω απ' όλα το τραπεζικό σύστημα; Τρελαίνομαι όταν τον παρουσιάζουν ως λατινοαμερικάνο ηγέτη! Ο Αλέκθιθ Μπολιβάρ!
Νομίζετε ότι εσείς σηκωθήκατε από τον καναπέ για να επαναστατήσετε μέσω του ΟΧΙ; Πάλι καλά που δεν πήρατε και τους καναπέδες στα εκλογικά κέντρα. Κάνατε 50 μέτρα από το αυτοκίνητο μέχρι την κάλπη και ξαναμπήκατε στο αυτοκίνητο για να πάτε σε καφετέρια να συζητήσετε την επανάστασή σας! Μετά μπήκατε ξανά στο αμάξι να πάτε μέχρι το ΑΤΜ να πάρετε το μπουρμπουάρ που σας δίνει ο αριστερός Τσίπρας φροντίζοντας να μην καταρρεύσουν οι τράπεζες. Γίνεται επανάσταση χωρίς τράπεζες; Είναι απίστευτο πώς έκαναν αντίσταση το '40 οι Έλληνες χωρίς τα ΑΤΜ! Άλλαξε η αμυντική γραμμή της Ελλάδας. Το οχυρό Ρούπελ έχει ΑΤΜ κάθε 20 μέτρα. Δεν περνάει κουνούπι!
Και δε μου λέτε; Σήμερα ο Τσίπρας παρέα με την Φωφώ του Παπανδρέου θα είναι στις Βρυξέλλες για να σώσουν τους Έλληνες; Είστε σίγουροι γι' αυτό; Διότι όλες οι δηλώσεις των δανειστών-τρομοκρατών είναι πώς θα πάρουν τις δόσεις τους μέσω δανεισμού-γέφυρας και πως ο Ντράνγκι θα ανοίξει την κάνουλα για να έχουν ψωμί οι τραπεζίτες να σας πάνε το όριο στα 60 ευρώ την ημέρα από 50 που είναι σήμερα. Ναι, 50 είναι, το 10ευρω το τρώνε οι τράπεζες με την δικαιολογία ότι δεν έχουν "ψιλά". 
Το γέλιο ξέρετε ποιο θα είναι; Όχι ότι θα το φάμε το επόμενο Μνημόνιο διαρκείας 20 ετών από τον Τσίπρα και την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ. Το γέλιο θα είναι να βάλουν ως αφορμή την δήθεν κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος και για να αγοράζεις φασόλια και μακαρόνια με 23% ΦΠΑ ή να πληρώσεις το λογαριασμό της ΔΕΗ με 23% ΦΠΑ, να το κάνεις μόνο με τραπεζικό κουπόνι. Το λένε και γραμμάτιο. 
Το γέλιο θα είναι να διατάξουν όλες οι αγορές προϊόντων και πληρωμές των λογαριασμών να γίνονται μόνο μέσω κάρτας πολίτη. Στο πέταξε ο αριστερός Χρυσόγονος τον Μάιο: "Αν οι αρχές μπούκαραν στα σπίτια Ελλήνων θα έβρισκαν 45-50 δις ευρώ κρυμμένα σε μαξιλαροθήκες". Ε, οι "αριστεροί" δεν μπουκάρουν στα σπίτια σαν τους παρακρατικούς, απλά σε αναγκάζουν έξυπνα να καταθέτεις στις αρχές τα χρήματα διότι και που θα τα έχεις δεν θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις. 
Αν θεωρούν οι ψηφίζοντες ότι οι απέχοντες από εκλογές εν μέσω κατοχής είναι προδότες, τότε τι να πουν και οι απέχοντες που βάση της επιλογής των ψηφοφόρων ενισχύουν τους κατακτητές από επιλογή τα τελευταία 6 χρόνια;
Μόνο να γελάμε μάς έμεινε με την πολιτική σταθερότητα των Ελλήνων. Να σκάμε στα γέλια πριν αρχίσουν να σκάνε οι μπάτσες απανωτές την ώρα που θα πέφτει το κλάμα όταν οι μεταρρυθμίσεις θα είναι εκλογική επιλογή τους, οι φόροι το ίδιο, η συνέχιση του ξεπουλήματος της Ελλάδας τω αυτώ, η Υγεία για τους έχοντες γεμάτες θυρίδες όπως οι ΝΑΙίτες...που τζάμπα κουράστηκαν σε προεκλογικούς αγώνες και ψηφοφορίες, αφού ο Τσίπρας θα τους έχριζε υπερπατριώτες με την κοινή υπογραφή των αρχηγών τους.
Το Ευρωπαϊκό μέτωπο έγινε πατριωτικό μέτωπο, για να ξαναγίνει Ευρωπαϊκό μέτωπο με την ψήφο ΝΑΙ και ΟΧΙ του 63% του εκλογικού σώματος.
Λαός που στηρίζει την εξουσία εν μέσω Κατοχής με εκλογές δεν είναι λαός, είναι μισθοφορικός όχλος και ως όχλο θα τους αντιμετωπίσουν  για άλλη μια φορά οι κατοχικές δυνάμεις με τους με κοινή υπογραφή Τσολάκογλων. 
Μπορείτε να βρείτε άνετα μεροκάματο στους μήνες που έρχονται ως κυνηγοί κεφαλών ανυπότακτων. Η λίρα σίγουρη, σταθερή στις αγορές και χωρίς την ανάγκη να στήνεσαι στα ΑΤΜ για να την πάρεις. Δώρο η κουκούλα σε μπλε χρωματάκι και με αστεράκια κίτρινα στο μέτωπο. Αν είναι να βγάλεις σωστό μεροκάματο να το κάνεις με ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Γιατί Ε.Ε σημαίνει εγγύηση....στο σφάξιμο.-
stontoixo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.