Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Ο ρωσικός πληθυσμός συμφωνεί σε αύξηση των δαπανών για την άμυνα της χώρας



Δημοσιοποιήθηκαν στη Ρωσία τα αποτελέσματα έρευνας  από την εταιρεία δημοσκοπήσεων «Levad-Center». Σύμφωνα με αυτήν, το 53% των Ρώσων, τάσσεται υπέρ της αύξησης των αμυντικών δαπανών, ακόμη και αν βλαφτεί η οικονομία της χώρας.

Αυτό αναφέρεται στην ιστοσελίδα της.
Ταυτόχρονα, η άποψη ότι η Ρωσία είναι πιο σημαντικό να είναι ισχυρή οικονομικά και όχι στρατιωτικά, υποστηρίζεται από το 58 τοις εκατό των ερωτηθέντων.
Όλο και περισσότεροι Ρώσοι - 64% - πιστεύουν ότι η χώρα είναι, επίσης,  σημαντικό να έχει οικονομικές σχέσεις με τη Δύση, αναφέρει το δημοσίευμα.
Η έρευνα που είχε τίτλο «Οικονομία και Άμυνα», πραγματοποιήθηκε από τις 19 ως τις 22 Ιουνίου και συμμετείχαν σε αυτήν 1.600 άτομα από 134 πόλεις σε 46 περιφέρειες της Ρωσίας.
Η αυτόνομη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Αναλυτικό Κέντρο Γιούρι Λεβάντι» (АНО Левада-Центр), είναι μία ρωσική μη κυβερνητική ερευνητική οργάνωση.
Το Κέντρο διεξάγει τακτικά τις δικές του εθιμικές και κοινωνιολογικές έρευνες και θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες ρωσικές εταιρείες στο χώρο της.
 Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.