Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΕΔΩ και ΤΩΡΑ ξανακτίστε τον ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ Αλβανοί…μπλέξατε


ΧΕΙΜΑΡ

Δυστυχώς τα γεωπολιτικά αφεντικά σας.. σας μπλέξανε…
Όλα έγιναν όχι τυχαία , αλλά με σχέδιο χρόνου και συγκεκριμένη σκοπιμότητα.
Προεκλογική περίοδο στην Ελλάδα και ξεράσατε το φαγητό που σας έδωσαν οι Έλληνες όταν ήρθατε ξυπόλητοι..

Σας πληρώνει καλά ο Ανατολίτης μας γείτονας , όπως σας πλήρωνε τότε το 1821 και πιο πριν στα Ορλωφικά για να σφάζετε αλλά τζιχάντ το Ορθόδοξο πλήρωμα μέχρι το Ταίναρο;
«ΠΕΘΑΝΕ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ…» Τα δραματικά λόγια του εφημέριου του Αγ. Αθανασίου στην Χειμάρρα που γκρέμισαν οι Αλβανικές Αρχές τα ξημερώματα!!
«Λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα η πολεοδομική αστυνομία έφτασε στο σημείο και οι μπουντόζες έπιασαν δουλειά.» δήλωσε ο πρόεδρος του παραρτήματος Ομόνοιας στη Χειμάρρα,Διονύσης Μπελέρης.
Οι λιγοστοί κάτοικοι που έφτασαν στο σημείο ακούγοντας τον θόρυβο των μηχανημάτων, δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν.
«Το μόνο που κατάφεραν οι πιστοί ήταν με πόνο ψυχής να ανασύρουν όσες εικόνες είχαν θαφτεί κάτω από τα μπάζα», τονίζει συγκλονισμένος ο κ. Μπελέρης.
Τραγική φιγούρα ο εφημέριος του ναού ο πατέρας Ευθύμιος, οποίος συντετριμμένος έχει κλειστεί στο σπίτι του. Τα λόγια του πατέρα Ευθύμιου, είναι δραματικά: «Είμαι συντετριμμένος, δεν μπορώ να αρθρώσω λέξη. Τα ξημερώματα είδα τα μπάζα από το ναό… Πέθανε η ψυχή μας…πέθανε η οικογένειά μου όλη… δεν έχω κουράγιο…» και προσθέτει «24 του μηνός μου έστειλαν ένα χαρτί, το έστειλα στην Αρχιεπισκοπή… η κυβέρνηση και ο δήμος μας διαβεβαίωναν μέχρι και χθες ότι δεν πρόκειται να γκρεμίσουν το ναό. Εμείς είχαμε τις αμφιβολίες μας για αυτό και φυλάγαμε συνέχεια το ναό. Χθες κάναμε παράκληση στο ναό. Όλοι οι πιστοί μείναμε στην εκκλησία μέχρι και τις 10 το βράδυ, αφήσαμε λίγους να την φυλάνε κατά τη διάρκεια της νύχτας, τα ξημερώματα με την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που περικύκλωσαν την περιοχή, εντελώς «κλέφτικα» γκρέμισαν το ναό»
Απαρηγόρητοι οι κάτοικοι των Δρυμάδων σηκώθηκαν από νωρίς τα ξημερώματα για να μαζέψουν τα κομμάτια του ναού, τα κομμάτια της πίστης τους, τα κομμάτια του εαυτού τους.
Κατά τους εκπροσώπους της εκκλησίας, αλλά και πολιτών κανένα από τα επιχειρήματα των εκπροσώπων της κυβέρνησης δεν ισχύει νομικά ώστε να δικαιολογηθεί η κατεδάφιση του ναού.
ΥΠΕΞ: Οι Αλβανοί λειτουργούν όπως οι τζιχαντιστές
Ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την κατεδάφιση του Ιερού Ναού του Αγίου Αθανασίου στους Δρυμμάδες Χειμάρρας, δήλωσε:
Η καταστροφή ιερών τόπων και αντικειμένων λατρείας ελάμβανε χώρα, μέχρι πρότινος τουλάχιστον, στον ευρύτερο χώρο της Μέσης Ανατολής και της Β. Αφρικής από τους τζιχαντιστές. Σήμερα, είδαμε αυτό να γίνεται πράξη και στη γειτονική χώρα, την Αλβανία.
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος.
Αφού παραβιάσατε κάθε έννοια δικαίου, προσβάλατε κατάφωρα την Θρησκευτικότητα του Ορθόδοξου πληρώματος και γεννήκατε πνευματικοί εγκληματίες της Ιστορίας αυτής που καταγράφετε στις μέρες μας, γενόμενοι για μια φορά πιόνια όπως το 40, νομίζοντας ότι θα φάτε από την γεωπολιτική πίτα του παραμυθιού της Μεγάλης Αλβανίας που σας σερβίρουν τα αφεντικά της Δύσης…
Αν θέλετε να συνυπάρξουμε ειρηνικά…δίχως περαιτέρω προβλήματα
ΕΔΩ και ΤΩΡΑ ξανακτίστε τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στους Δρυμμάδες.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.