Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΣΟΚ ΣΤΗ ΣΥΜΗ … Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ λιμενικών και διακινητών


limeniko

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (29/8), στη θαλάσσια περιοχή Άγιος Γεώργιος της Σύμης, μεταξύ
λιμενικών και διακινητών μεταναστών, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 15χρονος μετανάστης και να τραυματιστούν σοβαρά ένας λιμενικός κι ένας διακινητής.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιούσαν οι λιμενικοί, εντόπισαν ύποπτο σκάφος πάνω στο οποίο επέβαινε μεγάλος αριθμός μεταναστών.
Μόλις οι διακινητές αντιλήφθηκαν τους λιμενικούς, άνοιξαν πυρ εναντίον τους και από την ανταλλαγή πυροβολισμών που ακολούθησε, τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 15χρονος μετανάστης.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ένας λιμενικός φέρεται να έχει τραυματιστεί στο κεφάλι κι ένας διακινητής στο πόδι με τη κατάσταση της υγείας τους να είναι σοβαρή.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.