Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Διακαναλική Β. Λεβέντη(Σεπτ. 2015) "....ένα κομμάτι της (κοινωνικής) ασφάλειας πρέπει να πάει στον ιδιωτικό τομέα" ...."όπως Αμερικάνοι" !





= Βάλτον στην Βουλή να σε προκόψει ....θα σε ρημάξει.


....ΝΑΙ -λέει- στην υποχρεωτική(!) εκχώρηση ασφαλιστικών εισφορών στις Ασφαλιστικές ....και του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ!  Συνεταίρος στο Κράτος θα γίνει η ιδιωτική ασφάλιση.
- "Στημένη" ερώτηση -από υποψήφιο- ....κατά την Διακαναλική της Ένωσης Κεντρώων:

"....μας έχει υποβληθεί -λέει- ένα ερώτημα μέσω διαδικτύου "....για την "θέση της Εν.Κ σχετικά με το άνοιγμα της αγοράς(!) των Ασφαλιστικών Ταμείων" και σε Ιδιωτικές Εταιρείες(για να σωθούν!) ώστε να απεμπλακεί ο πολίτης από την αποκλειστικότητα του Δημόσιου...." !!!!
Πιο νεοφιλελεύθερη ερώτηση-απάντηση ....δεν έχει ακουσθεί δημόσια ....μιλάνε οι άνθρωποι για την "αγορά των  Ασφαλιστικών Ταμείων" ....εμπόρευμα η Κοινωνική Ασφάλιση!
- Απάντηση του Β.Λ "....ένα κομμάτι της ασφάλειας πρέπει να πάει στον ιδιωτικό τομέα"  ...."όπως Αμερικάνοι" (μωρέ ας μην έσωζε το Αμερικανικό Δημόσιο την AIG και θα γινόταν ....της "Aspis-Pronia")
Τώρα -σε λίγο- "θα μας δώσουν πεσκέσι" στις Γαλλογερμανικές- Ασφαληστρικές. Μ' οποιαδήποτε κυβέρνηση προκύψει!


ΙΔΈ VIDEO (από 40' 26' έως 41' 44'')
https://www.youtube.com/watch?v=rSBee1Jt-wM
Όχι στις "ύποπτες" πολιτικές προτάσεις ....για την συνέχιση της "Ασφαληστείας" των εισφορών των εργαζόμενων και την εξόντωση των συνταξιούχων.
Η "Ένωση Κεντρώων" είναι -σαφώς- υπέρ της "Αντίστροφης υποθήκης" του Μιλτ. Νεκτάριου(μέλους της επιτροπής σοφών του κ. Κατρούγαλου).
Διότι μεταφορά -υποχρεωτική- μέρους- των ασφαλιστικών εισφορών στις Ασφαλιστικές σημαίνει επιδείνωση των οικονομικών των Ασφαλ. Ταμείων ....επιδοματοποίηση συντάξεων ....αντίστροφη υποθήκη ....και το "πατρικό" αντί να παει στα παιδιά θα καταλήγει σε κάποια τραπεζοασφαλιστική στον Σάλλα και "στοΝτάντο"(από τόσες που έχουνε!) ή κάποιου άλλου κυρίου "Εβρωπέου ή ντόπιου πλαταρχίδη".
Κι αν ποτέ οι εργαζόμενοι πάρτε σύνταξη τηλεφωνήστε στον άλλο κόσμο ....όπου θα βρίσκεται ο Λεβέντης ο Ασίκης -και όλοι οι εμείς οι κάπως μεγαλύτεροι .....να μας κάνετε παράπονα!
Ξυπνάτε παιδιά κλέβουν τον ιδρώτα σας, κλέβουν το μέλλον των σας ....την ζωή σας!
....ρίξτε στην κάλπη ....φωτο-ψήφο με Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτέλη, κλπ ....αντί για κόμματα και αποκόμματα!
ΣΥΝΗΜΜΈΝΑ -ΦΩΤΟ- ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ "ΚΕΦΆΛΑΙΟ" -  Υποχρεωτική η ιδιωτική ασφάλιση για όλους.
Αυτό κλάνει τώρα η Επιτροπή "σοφών" του κ. Κατρούγαλου ....μεσούσης της  προεκλογικής περιόδου ....εργάζεται και "εξεργάζεται" την καταστροφή μας!
[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]


ΔΕΊΤΕ ΚΙ' ΑΥΤΌ.


Ο Reichenbach βάζει ιδιωτικές ασφαλιστικές στα ταμεία 
http://olympia.gr/2013/05/03/%CE%BF-reichenbach-%CE%B2%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1/
....ο Λεβέντης που σπούδαζε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.