Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Πούτιν:η πολιτική των δυτικών ευθύνεται για το μεταναστευτικό ρεύμα των προσφύγων …αποτύχατε


Embedded image permalink

dimpenews:ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ
Στο περιθώριο του οικονομικού forum του Vladivostok ο Πούτιν θύμισε ότι είχε προειδοποιήσει την Ευρώπη για τις καταστροφικές συνέπειες της εξωτερικής της πολιτικής που επέφερε κύμα ανεξέλεγκτο μεταναστευτικό .

Η κατάσταση στην οποία σήμερα βρίσκεται η Ευρώπη ήταν αναπόφευκτη καθώς η Ευρώπη ακολούθησε μια πολιτική που αποδείχθηκε αποτυχία τόσο για τη Μέση Ανατολή όσο και για Β Αφρική.
Το πρωταρχικό λάθος αυτής της δυτικής πολιτικής είναι η «επιβολή των δικών τους στον κόσμο» χωρίς να λαμβάνει υπόψιν τα ιδιαίτερα ιστορικά,θρησκευτικά,εθνικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά ανεξάρτητων περιοχών. Για τον ίδιο ο μόνος τρόπος να ανακοπεί αυτό το συνεχόμενο κύμα προς την Ευρώπη είναι να βοηθήσουμε να άτομα να λύσουν τα προβλήματά τους στη χώρα τους. Αυτό οφείλει ν΄αρχίσει από τη δημιουργία κοινού μετώπου και ενωμένου κατά των τζιχαντιστικών οργανώσεων όπως της Daesh για να χτυπηθεί το κακό στη ρίζα του. Embedded image permalink
Επέμεινε στην επιθυμία του για σχηματισμό μιας αληθινής διεθνούς συμμαχίας κατά του Ισλαμικού Κράτους διαβεβαιώνοντας ότι οι συζητήσεις με τους αμερικανούς είναι σε εξέλιξη και ο ίδιος συναντήθηκε προσωπικά με τον Obama.
Σε κάθε πρίπτωση είναι πρόωρο να μιλάμε για συμμετοχή των ρώσων στη συμμαχία υπό την διεύθυνση των ΗΠΑ και συγχρόνως η Ρωσία εξετάζει και άλλες επιλογές είπε.

Ο Πούτιν δήλωσε ότι αν νικηθεί η τρομοκρατία στις σχετιζόμενες με το πρόβλημα περιοχές η τοπική οικονομία και το κοινωνικό επίπεδο θα ανακάμψουν και οι πρόφυγες θα επσιτρέψουν στις χώρες τους.
«Αν αντιδρούμε μονομερώς και βασιζόμαστε σε διαδικασίες ψευδοδημοκρατικές θα βρεθούμεσε ένα αδιέξοδο ακόμη μεγαλύτερο.»Ο σύριος πρόεδρος Bachar al-Assad δεν ανατιτίθεται σε πρόωρες εκλογές στο πλαίσιο πολιτικού διακανονισμού τόνισε ο Πούτιν.rt 4/9/15Embedded image permalink
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.