Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Προκαλεί τους Έλληνες της Χειμάρρας η Αλβανία – Nα τους διώξουμε με βάρκες


Προκαλεί τους Έλληνες της Χειμάρρας η Αλβανία – Nα τους διώξουμε με βάρκες

Σε νέες προκλήσεις εις βάρος των ομογενών της Χειμάρρας προχωρεί η Αλβανίαλίγες μέρες μετά την κατεδάφιση του ορθόδοξου ναού το Αγίου Αθανασίου αρχές με το επιχείρημα ότι αποτελεί αυθαίρετο κτίσμα.

Ο έως πριν από 5 μήνες υφυπουργός Άμυνας της Αλβανίας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Εντι Ράμα, Ντριτάν Χίλα (Dritan Hila), αναφέρθηκε προσβλητικά για τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου τον οποίο αποκάλεσε:
«Ένα κτίριο που είναι σαν στάβλος αγελάδων, το οποίο προστατεύουν κάποιοι «γενναίοι Βόρειοηπειρώτες»», τους όποιος στην συνέχεια τους αποκάλεσε μισθοφόρους που πολεμούν για μια σύνταξη από την Ελλάδα.
Στην συνέχεια εξέφρασε την «επιθυμία» του να φύγουν οι Έλληνες ομογενείς -και μάλιστα με βάρκες- και να εγκατασταθούν στα νησιά του Ιονίου:
«Πόσο θα ήθελα εν ονόματι της Αλβανίας, (αυτοί) να πάρουν στις βάρκες και να κατοικήσουν στα νησιά που είναι μια ώρα κολύμπι από την ακτή. Και να μην κάνουν τον μισθοφόρο και τον προδότη για ένα κομμάτι ψωμί επειδή βαριούνται να δουλέψουν».
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.