Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Νέος συναγερμός για το Αλβανία-Σερβία: Με αιματοχυσία απειλούν οι Αλβανοί!


alvanoi (2)


Το παιχνίδι της Αλβανίας με την Σερβία προκαλεί αλλεπάλληλους συναγερμούς για το επίπεδο επικινδυνότητάς του.


Σήμερα, συνελήφθη ο Ισμαΐλ Μορίνα, ο οποίος στην αναμέτρηση του Βελιγραδίου πέταξε το drone. Στην κατοχή του είχε ένα πιστόλι «Zastava» και έξι φυσίγγια και 36 πλαστά εισιτήρια για την αναμέτρηση του Ελμπασάν. Επίσης βρέθηκε και η λίστα με τους υποψήφιους παραλήπτες των εισιτηρίων.
Τα μέλη της οργάνωσης «Ερυθρές Ταξιαρχίες» ζήτησαν με τελεσίγραφο την άμεση απευλευθέρωσή του: «Τα μέτρα ασφάλειας δεν θα μας σταματήσουν. Οι Σέρβοι θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Οι Σέρβοι είναι εχθροί μας. Θα υπάρξει αιματοχυσία». Στους δρόμους θα υπάρχουν περίπου 3.000 αστυνομικοί, αλλά το Υπουργείο Εσωτερικών της χώρας άρχισε νέες έρευνες.
Σε περίπτωση νίκης η Αλβανία θα κάνει αποφασιστικό βήμα για απ” ευθείας πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2016.
«Έχουμε δεχθεί 150.000 αιτήσεις για ένα εισιτήριο. Είναι αδύνατον να τους εξυπηρετήσουμε όλους», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της αλβανικής ομοσπονδίας, Αρμάντ Ντούκα.
pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.