Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΣ «ΣΩΖΟΥΝ» ΕΝΩ… ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ!


Foto1

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το τουρκικό πονηρό θράσος σε όλο του μεγαλείο! Εν όψει της επίσκεψης την Κυριακή στην Άγκυρα της Γερμανίδας καγκελαρίου, κ Μέρκελ, για να συζητήσει με τον Ερντογάν και το θέμα των παράνομων μεταναστών, η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα Yeni Şafak, δημοσίευσε ένα εμβόλιμο άρθρο με τον χαρακτηριστικό τίτλο, «Sığınmancılara yardım eli uzatıldı», δηλαδή… «Τείνουμε χέρι βοηθείας προς τους πρόσφυγες», σύμφωνα με το οποίο η τουρκική ακτοφυλακή είναι ο μεγάλος «σωτήρας» των παράνομων μεταναστών που προσπαθούν να περάσουν δια θαλάσσης προς την ελληνική πλευρά.

Το άρθρο αυτό έρχεται στην δημοσιότητα μετά από την πρωτοφανή πρόταση της κ Μέρκελ να υπάρχει ουσιαστικά συνδιοίκηση μεταξύ της ελληνικής και τουρκικής ακτοφυλακής στο Αιγαίο, για να αντιμετωπίσει το τεράστιο θέμα των παράνομων μεταναστών που θέλουν να έρθουν στην Ευρώπη. Δηλαδή με λίγα λογία, παράδοση της ελληνικής κυριαρχίας, κάτι που εδώ και χρόνια το επιδιώκει και το προτείνει η Τουρκία.
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό γιατί άπτεται της ελληνικής κυριαρχίας στο ελληνικό Αιγαίο και παράλληλα είναι σα να βάζουμε τον «λύκο» να φυλά τα πρόβατα. Είναι γνωστό από επανειλημμένες έρευνες και αποκαλυπτικά δημοσιεύματα ακόμα και του ίδιου του τουρκικού τύπου, ο βασικός ρόλος που παίζει η τουρκική μαφία αλλά και το τουρκικό παρακράτος στην μεταφορά των προσφύγων από τα ανατολικά και νότια σύνορα της Τουρκίας προς το Αιγαίο, φυσικά με το αζημίωτο.
Πρόσφατα μάλιστα στις 8 Μαΐου του 2015, δηλαδή πριν από πέντε μήνες περίπου, η ίδια η τουρκική εφημερίδα Zaman είχε αποκαλύψει ότι μέσα σε τέσσερεις μήνες ο τζίρος της τουρκικής μαφίας των λαθρομεταναστών είχε ανέρθει στο πόσο των 7.300.000 ευρώ!
Άραγε η κ Μέρκελ διαβάζει τον τουρκικό τύπο, και τέλος πάντων ποιοι μας δουλεύουν στο μεγάλο αυτό θέμα ψηλό γαζί;;;
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.