Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Το NATO σε άτυπη σύνοδο λόγω ΜΙΑΣ παραβίασης Ρώσων στη Τουρκία! Για το Αιγαίο κουβέντα;

Image

Με μία παραβίαση που η Τουρκία ισχυρίζεται ότι έγινε στον εναέριο χώρο της από ρωσικό μαχητικό το NATO συγκαλεί άτυπη σύνοδο των εκπροσώπων των 28 χωρών - μελών του NATO στις Βρυξέλλες.
Είναι λογικό σ΄ όποιον Έλληνα διαβάζει την είδηση να εκνευρίζεται, να θυμώνει ή να γελά! Γιατί από το 1974 μέχρι σήμερα οι παραβιάσεις στο Αιγαιο από το κράτος-ταραξία που λέγεται Τουρκία, είναι χιλιαδες! Και το NATO ουδέποτε εδέησε να ασχοληθεί με το θέμα. Πάντα “χάϊδευε” την Τουρκία.
Η είδηση για την άτυπη σύνοδο διέρρευσε από το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας,συνεπώς ας κρατήσουμε μια επιφύλαξη για το μέγεθος της υποκρισίας του NATO.
Η ΄Αγκυρα κάλεσε τον πρεσβευτή της Ρωσίας να δώσει εξηγήσεις για την παραβίαση και ότι ο τελευταίος έκανε λόγο για λάθος, το οποίο δεν πρόκειται να επαναληφθεί.
Η Ουάσιγκτον θεωρεί ότι η παραβίαση του εναερίου χώρου της Τουρκίας δεν έγινε από λάθος και εξέφρασε ήδη την έντονη ανησυχία της για τις ρωσικές κινήσεις.
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.