Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Γύρισε Ανάποδα το Μάτι του Πούτιν: «Πισώπλατη μαχαιριά η κατάρριψη από συνεργάτες τρομοκρατών»


ΠΟΥΤΙΝ
Πισώπλατη μαχαιριά χαρακτήρισε την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από τους Τούρκους ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, λέγοντας ότι έδρασαν σαν συνεργάτες των τρομοκρατών. Προειδοποίησε ότι το θερμό επεισόδιο θα έχει σοβαρές συνέπειες στις σχέσεις της Ρωσίας με τη Τουρκία.

Ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι το ρωσικό μαχητικό επλήγη από το τουρκικό αεροπλάνο την ώρα που ήταν σε απόσταση 1 χιλιομέτρου από τα τουρκικά σύνορα. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το αεροπλάνο δεν συνιστούσε απειλή στην τουρκική εθνική ασφάλεια.
Ακόμη τόνισε ότι το γεγονός ότι η Τουρκία δεν προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Ρωσία για το περιστατικό και ότι κατέφυγε στο ΝΑΤΟ αποτελεί ανησυχητικό γεγονός. «Φαίνεται ότι η Τουρκία θέλει το ΝΑΤΟ να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του ISIS» πρόσθεσε.
Ο Πούτιν αποκάλυψε ότι το αεροπλάνο έπληττε στόχους τρομοκρατών στη Λαττάκεια της Συρίας. Οι δηλώσεις Πούτιν έγιναν από το Σότσι όπου συναντήθηκε με τον βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.