Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ- ΕΥΡΩΠΗ, ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΝΕΑ «ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ», (βίντεο)




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ένα σατιρικό τραγούδι που κυκλοφορεί στο διαδίχτυο, δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό και σατυρικό τρόπο το πώς η Γερμανία αλλά και όλη η Ευρώπη, θα γίνει αυτό που είχαν επισημάνει πριν από χρόνια ο Μουαμάρ Καντάφι, η Ιταλίδα δημοσιογράφος, Οριάνα Φαλάτσι, ακόμα και ο ίδιος ο Σαρκοζύ της Γαλλίας, δηλαδή μια «Νέα Μουσουλμανία»!

Αλλά ας δούμε τι λέει το τραγούδι αυτό :
Γερμάνια, Γερμανία ερχόμαστε παράνομα στην Γερμανία. Αν δεν το καταφέρουμε από την Τουρκία θα το προσπαθήσουμε από Ισπανία.
Η Σουηδία μας καλωσορίζει «ζεστά» αλλά είναι πλέον γεμάτη. Η Βρετανία πάλι δύσκολα πλησιάζεται.
Στο ταξίδι μας για εκεί μας προστατεύει ο Θεός. Ακόμα και τα σκυλόψαρα δεν μας πλησιάζουν όταν πρέπει να κολυμπήσουμε από Ανατολή την προς την Δύση.
Στο τηλέφωνο, -Εμπρός, δεν υπάρχει πλέον θέση στο φουσκωτό. Οι χώρες του κόλπου δεν μας δέχονται . Οι Άραβες μας διώχνουν. Η Συρία όμως παραμένει η μοναδική χώρα όπου και μια μέρα θα ξαναγυρίσουμε «νικητές».
Αλλά η Ευρώπη είναι μπροστά μας!
Γερμανία Γερμανία ερχόμαστε!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.