Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Όταν φιλιούνται οι υπηρέτριες του Soros και του Σιωνισμού ο κανονισμός παύει να ισχύει...



Σχολιάζει ο Σίμος Πετρόπουλος
Αν φιλιόταν ένας άντρας με μία γυναίκα στα θεωρεία της Βουλής θα είχαν συλληφθεί βάσει κανονισμού.

Όταν όμως φιλιούνται οι υπηρέτριες του Soros και του Σιωνισμού ο κανονισμός παύει να ισχύει.
Ήταν ένα αυθόρμητο φιλί αγάπης μετά από μία...
εξαντλητική μέρα...
Κι να κάποιος ξέρει από αληθινή, ανιδιοτελή αγάπη... αυτός είναι ο Βαλλιανάτος.

sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Δεν θα μπορουσε αυτος ο χυδαιος που εκπροσωπει τη συγκεκριμενη παρακμιακη ομαδα των ψυχικα ασθενουντων, να ειναι η εξαιρεση. Οταν ολοι οι θεσμοι ζουν στον αστερισμο και λιμο αυτης της νεοταξικης χολερας θα ηταν αδικο να εστιαζουμε την κριτικη μας μονο σε αυτον.
    Ολες οι κοινωνικες λειτουργιες του κρατους και οι ταγοι τους, οπως η Ιεραρχια, η παιδεια, η οικογενεια, βαλονται κατα κτηνωδη τροπο απο εκπροσωπους αμφιβολης πνευματικης και ηθικης καλλιεργειας. Αυτος ο κυκολος αν δεν κλεισει οσο γινεται συντομοτερα, τοσο η κοινωνια θα μαραζωνει μεσα στον βουρκο της.
    Υπαρχουν πνευματικοι ανθρωποι που ορθωνουν κραυγη αγωνιας, αλλα δεν εισακουγονται γιατι το μισος τους προς την αρετη ειναι αντιστροφως αναλογο προς τον ερωτα τους της ηθικης και υλικης ανομιας και διαστροφης που εχει κυκλωσει την ψυχη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.