Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ? ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΤΑ! (βίντεο)

multikulti_logotip-color

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Οταν πλούσιοι Σουηδοί και όχι μόνο ψηφίζουν για multikulti κοινωνία τότε… πρέπει να υποστούν και τις συνέπειες!
Σουηδοί που θέλησαν να δοκιμάσουν τις αντιδράσεις για τις συνέπειες του πολυπολιτισμού, μεταμφίεσαν σκόπιμα το αμάξι τους με αραβικά γράμματα και έβαλαν μεγάλα ηχεία για να ακούγονται δυνατά οι αραβικές προσευχές από το αμάξι τους.


Πήγανε λοιπόν σε μια από τις πιο πλουσιότερες συνοικίες της Στοκχόλμης η ώρα 6 το πρωί και έβαλαν δυνατά τα μεγάφωνα να ακούγεται σε όλη την περιοχή ο ιμάμης λέγοντας, ότι είναι ώρα για προσευχή. Νευριασμένη μια κάτοικος βγαίνει από το σπίτι και διαμαρτύρεται ότι ακούγεται φασαρία και να κάνουν ησυχία. Τότε εκείνοι της φωνάζουν ότι είναι ώρα προσευχής. Σέκος η κυρία!
Η όλη σκηνή φυσικά στήθηκε για να τους κάνουν να συνειδητοποιήσουν
ότι αυτά και χειρότερα θα έχουν από εδω και πέρα να αντιμετωπίσουν. Φυσικά οι κάτοικοι φώναξαν την αστυνομία και απομάκρυναν το φορτηγάκι σύντομα από εκεί.
Η ερώτηση είναι αν επρόκειτο για αληθινό τζαμί εκεί και έκανε την προσευχή ο χότζας στις ώρα 6 το πρωί, θα φώναζαν την αστυνομία ??????
Σκεφτείτε να το κάνουν αυτό και εδώ σε κάποιο πλούσιο προάστιο της Αθήνας, όπου πολλοί εκεί αρέσκονται να φλερτάρουν με πολυπολιτισμούς. Να δούμε αν μπορούν να αντέξουν τον χότζα να τους ξυπνάει με δυνατά ουρλιαχτά στις 6 η ώρα το πρωί!
Αυτός είναι ο περίφημος πολυπολιτισμός!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.