Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΟΗΕ «επιστρατεύει» ελληνικά ξενοδοχείαΜέσω της μίσθωσης ξενοδοχείων για τη φιλοξενία των προσφύγων που έχουν «κατακλύσει» τη χώρα επιδιώκει να δώσει μία «μεσοβέζικη» λύση η Ύπατη Αρμοστία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου, ο ΟΗΕ ζητά με έγγραφό του από την Ένωση Ξενοδόχων τη μίσθωση ξενοδοχείων ενός ή δύο αστέρων άνω των 100 κλινών το καθένα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για την φιλοξενία προσφύγων για διάστημα 9 μηνών.
Όπως αναφέρεται στο έγγραφο, τα ξενοδοχεία αυτά πρέπει να είναι 50 χιλιόμετρα έξω από τις δυο πόλεις.
Η εξέλιξη αυτή ενδεχομένως να δημιουργήσει αναστάτωση στον τουριστικό κλάδο, αφού οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις βρίσκονται εν μέσω προετοιμασιών για την υποδοχή τουριστών.
Ωστόσο, μέχρι στιγμής η Ένωση Ξενοδόχων τηρεί σιγή «ιχθύος», αφού δεν έχει εκδοθεί καμία επίσημη ανακοίνωση για το θέμα.
DealNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.