Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Έκτακτη είδηση..έπεσε το Shirokino,στα χέρια των Ουκρανών,μετά από αιφνιδιαστική επίθεση!


CcDdyrTWAAALAda

Φωνές αγωνίας των Νεορώσων στην Μόσχα,να δώσει το πράσινο φώς για αντεπίθεση.
Όπως μετέδωσαν πριν λίγο,πηγές των Νεορώσων,οι Ουκρανοί με αιφνιδιαστική επίθεση,

προώθησαν τις θέσεις τους εντός της αποστρατικοποιημένης ζώνης που όρισε η συνθήκη του Μινσκ2 και κατέλαβαν το στρατηγικής σημασίας χωριό του Shirokino,το οποίο δεσπόζει ανατολικά της Μαριούπολης και ελέγχει την είσοδο της πόλης.
Ήδη σε έξαλλη κατάσταση οι ηγέτες των Νεορώσων καλούν την Μόσχα, να τους επιτρέψει να δώσουν ένα καλό μάθημα στους Ουκρανοφασίστες,οι οποίοι και έδρασαν ύπουλα καθ’ υπόδειξη των ΗΠΑ.
Το dioptranews,σας είχε ενημερώσει και προ ημερών,πως η κατάσταση στην ανατολική Ουκρανία,μυρίζει μπαρούτι και σήμερα ήλθε η επιβεβαίωση με τους Ουκρανούς να τινάζουν στον αέρα την συμφωνία του Μινσκ2.Αναμένουμε με ενδιαφέρων τις εξελίξεις,οι οποίες τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα.
dioptra-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.