Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

«Τρίβονται στην γκλίτσα» οι Τούρκοι – Βγάζουν το Τσεσμέ στο Αιγαίο


«Τρίβονται στην γκλίτσα» οι Τούρκοι – Βγάζουν το Τσεσμέ στο Αιγαίο

Η Τουρκία συνεχίζει να προκαλεί ενώ ολοένα μεγαλώνει η διεθνής απομόνωσή της εξαιτίας του προσφυγικού και των σχέσεών της με τους τζιχαντιστές.

Η Άγκυρα αποφάσισε να βγάλει στο Αιγαίο το ωκεανογραφικό πλοίο «Τσεσμέ» λίγες ώρες μετά την αμφισβήτηση της ελληνικής επιχειρησιακής αρμοδιότητας για έρευνες στον χώρο της Κινάρου όπου συνετρίβη το ελικόπτερο του ΠΝ με νεκρούς τρεις χειριστές.
Σύμφωνα με την Καθημερινή, η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX, με την οποία δρομολογεί τη δέσμευση περιοχών στα διεθνή ύδατα του Κεντρικού Αιγαίου μεταξύ 16ης και 28ης Φεβρουαρίου ανάμεσα στην Εύβοια τη Σκύρο και τα Ψαρά για έρευνες υδρογονανθράκων.
Το «Τσεσμέ» πραγματοποίησε τελευταία φορά έρευνες στο Αιγαίο στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, συνοδευόμενο μάλιστα από δύο τουρκικά πολεμικά πλοία.
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.