Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Ο Ρώσος Πρωθυπουργός Ντιμίτρι Μεντβέντεφ απασφάλισε…!!!


1022469803

Οι σχέσεις Ρωσίας και ΝΑΤΟ έχουν φθάσει πλέον στο έσχατο σημείο, σε ένα επίπεδο ενός νέου ψυχρού πολέμου, δήλωσε ο ο Πρωθυπουργός της Ρωσίας  Ντιμίτρι Μεντβέντεφ με την ευκαιρία της Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου.

Η Πολιτική του ΝΑΤΟ έναντι της Ρωσίας είναι η πλέον εχθρική. Και συνέχισε ο Ρώσος Πρωθυπουργός…
[[Οι σχέσεις Ρωσίας-ΝΑΤΟ βρίσκονται πλέον σε ένα νέο επίπεδο Ψυχρού πολέμου. Το ΝΑΤΟ επιμένει σε ένα δόγμα εχθρικό και δεν παύει να δηλώνει ότι η Ρωσία αποτελεί την μεγαλύτερη απειλή για την Ευρώπη, την Αμερική και άλλες χώρες. Όλες οι ταινίες τρόμου που έχουν γυριστεί, έχουν το σενάριο τους βασισμένο στην λογική ότι πάντα οι Ρώσοι ξεκινούν έναν Πυρηνικό Πόλεμο. Διερωτώμαι πολλές φορές, πού βρισκόμαστε, στην εποχή του 2016 ή του 1962]]!!!
dioptra-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.