Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Καλός ο αγώνας, αλλά όταν περνάει ο Μπερμπάτοφ, οι αγρότες ανοίγουν τα μπλόκα




Οι αγρότες άνοιξαν τα μπλόκα για τον Μπερμπάτοφ ο οποίος ταξίδευε με το αυτοκίνητο του και προσπαθούσε να περάσει τα σύνορα για να επιστρέψει στην Ελλάδα


Οι αγρότες που είχαν στήσει μπλόκα πριν τα σύνορα Ελλάδας-Βουλγαρίας, αποφάσισαν να σπάσουν τον φραγμό, όταν εμφανίστηκε ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ.
AdTech Ad
Όπως αναφέρει η βουλγαρική ιστοσελίδα, monitor.bg, όταν οι Έλληνες αγρότες είδαν τον παίκτη του ΠΑΟΚ με την Βentley του, τον αναγνώρισαν και αμέσως αφαίρεσαν ένα τρακτέρ για να περάσει. Αρκετοί από αυτούς βγήκαν μία αναμνηστική φωτογραφία μαζί του.
Ο Μπερμπάτοφ βρέθηκε στη Σόφια αυτές τις ημέρες -με την ευκαιρία του τριήμερου ρεπό που παραχώρησε ο Ιγκόρ Τούντορ στους παίκτες του ΠΑΟΚ- και κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα βρέθηκε μπροστά σε ένα μπλόκο αγροτών.
Πάντως για τους υπόλοιπους που θα προσπαθήσουν περάσουν τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα, καθώς οι αγρότες έχουν σκληρύνει τη στάση τους με πολύωρα μπλόκα. Αν κατευθυνθείτε προς κάποιο από αυτά, ας έχετε και καμιά μπάλα μαζί σας.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.