Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΠΟΣΟ ΚΡΕΤΙΝΟΙ, (BRAIN DEAD), ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ! (βίντεο)

maxresdefault

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Κάποτε πριν από αρκετά χρόνια ένας στενός φίλος είχε πάει από το Παρίσι στην Αμερική για να συνεχίσει τις σπουδές του στο Τέξας. Όταν γύρισε και συζητούσε τις εντυπώσεις του, είχε πει το εντυπωσιακό : Οι Αμερικανοί ζουν στον δικό του μικρόκοσμο και έχουν τελείως ηλιθιοποιηθεί από το σύστημα. Όταν τον ρώτησαν εκεί από που είναι και τους είχε απαντήσει από την Ελλάδα, τον ρώτησαν που… είναι η Ελλάδα. Εκείνος είπε στην Ευρώπη και τότε δοκίμασε πιο μεγάλη έκπληξη καθώς άκουσε, –Και που είναι αυτή η Ευρώπη ?

Ένας Αμερικανός ερευνητής ο Mark Dice από την Καλιφόρνια, θέλησε να κάνει ένα «πείραμα» για να καταλάβει το πόσο έχουν ζωοποιηθεί οι Αμερικανοί και έχουν γίνει κυριολεκτικά φτερά στον άνεμο, που άγονται και φέρονται από κάθε καινούργιο νοητικό βιαστή τους.
Το περίφημο ολοκαύτωμα των Εβραίων, αποθανατίστηκε με πολλούς τρόπους με πιο γνωστό τον λίστα Σίντλερ, (Schindler list), που αναφέρεται σε έναν Γερμανό επιχειρηματία που έσωσε τις ζωές χιλιάδων Πολωνών Εβραίων από το Ολοκαύτωμα προσλαμβάνοντάς τους στα εργοστάσια του.
Ο Mark Dice παρουσιάζει στο βίντεο στους Αμερικανούς συμπολίτες του ένα φανταστικό εστιατόριο με το όνομα… «Ολοκαύτωμα» και με κατάλογο εδεσμάτων την…Λίστα Σίντλερ! Οι εκπληκτικές απαντήσεις του κοινού είναι ότι θα ενδιαφέρονταν να πάνε να… δοκιμάσουν τα ξεχωριστά πιάτα του «Ολοκαυτώματος» που αναγράφονται στην… Λίστα Σίντλερ. Μάλιστα!

Σε ένα άλλο βίντεο ο ίδιος ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Mark Dice, παίρνει συνεντεύξεις από περαστικούς υποστηρικτές της κ Χίλαρυ πάλι σε μια ακτή στην Καλιφόρνια και τους ρωτά τι γνώμη έχουν που η κ Χίλαρυ στηριζει τον… ισλαμικό νόμο της Σαρία.
Η εκπληκτική απάντηση που δείχνει πάλι την χαρακτηριστική άγνοια των πολιτών, είναι ότι αυτή η θέση της υποψήφιας για τηνν αμερικανική προεδρία είναι… πολυ θετική.

Ύστερα τι περιμένουν οι εκτός Αμερικής από αυτή την μεγάλη υπερδύναμη… ηλιθιότητας ?
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.