Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Ολοταχώς για νέο Βαλκανικό πόλεμο,με την σφραγίδα των ΗΠΑ.Ένα βήμα πριν την υποχρεωτική στράτευση οι Κροατοφασίστες.


1452278617_original

Τα ορφανά του Χίτλερ στην Βαλκανική με την αμέριστη συμπαράσταση και καθοδήγηση των Αμερικανών,ετοιμάζονται πυρετωδώς για την εισαγωγή υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας.

Στόχος τους η Ορθόδοξη Σερβία και η στροφή που με δειλά βήματα κάνει,προς την ομόδοξη Ρωσία.Είναι να βγαίνεις απο τα ρούχα σου,πως οι εδώ Αμερικανοί στην Ελλάδα διπλωμάτες και τα γιουσουφάκια τους κατέστρεψαν το Ελληνικό σύστημα επιστράτευσης,μείωσαν την στρατιωτική θητεία,για να μην στρατιωτικοποιείται η..κοινωνία και τα ίδια κάνουν στην Κύπρο με τον στρατό κατοχής να ενισχύεται διαρκώς.
Όλα αυτά όμως δεν ισχύουν για την Κροατία,όχι,οι συνεργάτες του Χίτλερ και των Γερμανών,επιβαρημένοι με την γενοκτονία 800.000 Σέρβων κατά την διάρκεια του β’παγκοσμίου πολέμου,μπορούν να έχουν στρατιωτικοποιημένη κοινωνία,έτοιμη για να οδηγήσει την Βαλκανική σε νέες περιπέτειες.
Οι Σέρβοι παρακολουθούν τις εξελίξεις και ετοιμάζονται να απαντήσουν αναλόγως…
dioptra-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.