Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! (βίντεο)


KYRIA FVTO

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Έτσι καταλήγει μια χώρα όταν δεν αντιστέκεται στον πολυπολιτισμό όπως δείχνει το παρακάτω βίντεο. Θα γίνουμε απλοί επισκέπτες στις ίδιες μας τις γειτονιές διότι η δύναμη που θα αποκτήσουν οι μουσουλμάνοι θα είναι τέτοια που δεν θα μας επιτρέπουν πουθενά να κυκλοφορούμε ελεύθερα χωρίς την έγκρισή τους.

FOTO1
Ένας νέος Άγγλος παίρνει μέσα στο αυτοκίνητο του και έναν κάμεραμαν για να πάνε σε μουσουλμανικές περιοχές του Λονδίνου και να δείξει πόσο αυξάνονται με τον καιρό οι περιοχές που κατέχουν οι μουσουλμάνοι και απαγορεύουν στους απίστους την είσοδο. Δηλαδή στο ίδιο σου το κράτος θα σε λένε ρατσιστή και θα σε διώχνουν από το δικό σου σπίτι, δικαίωμα το οποίο θα έχουν δώσει αυτοί που ξεπουλάνε κάθε μέρα θρησκεία και πατρίδα.
Στην διαδρομή τους λοιπόν, ο Άγγλος κάποια στιγμή σταματά το αμάξι και πιάνει συζήτηση με έναν μουσουλμάνο ο όποιος ενοχλήθηκε από την παρουσία τους σε εκείνη την περιοχή. Η συζήτηση τελειώνει με τον μουσουλμάνο να χτύπα δυνατά τον Άγγλο στο πρόσωπο δείχνοντας του, ότι δεν έχει δικαίωμα στο ίδιο του το κράτος να εκφράζει ελεύθερα την γνώμη του. Σύντομα και στις δίκες μας γείτονες.
Σε λίγο καιρό μετά την εγκατάσταση των λαθρό και στην δίκια μας χώρα θα μας απαγορεύουν να μιλάμε και για τον Χριστό.
FOTO2
Στα δύο βίντεο που ακολουθούν θα δείτε έναν από τους πολλούς ιεροκήρυκες στο Λονδίνο που προσπαθούν να μιλήσουν για τον Χριστό ενώ μουσουλμάνοι τους περιτριγυρίζουν και τους κοροϊδεύουν. Μετά από λίγο καιρό θα απαγορεύσουν εντελώς να μιλούν για τον χριστιανισμό και θα υποχρεώσουν να επιλέξετε ή τον Αλλάχ ή τον θάνατο γιατί οι άπιστοι αξίζουν όπως είπαμε μόνο το θάνατο.

Είναι ανησυχητικές αυτές οι σκηνές καθώς αρχίζουν να θυμίζουν τα 400 χρόνια σκλαβιάς από τους Τούρκους ακριβώς την επέτειο της επανάστασης του 1821. Βρισκόμαστε πλέον πολύ κοντά στην σταδιακή αφαίρεση της θρησκείας μας και της επιβολής του Ισλάμ. Όλα γίνονται αργά αλλά μεθοδευμένα.

Σήμερα πηγαίνουν οι ιερείς χωρίς σταυρό στους λαθρό, αύριο θα αφαιρέσουν όλους τους σταυρούς και τις εικόνες από δημόσιους χώρους. Μεθαύριο θα καταργήσουν όλες τις χριστιανικές εορτές, θα μετατρέψουν σιγά σιγά τις εκκλησιές μας σε τζαμιά και θα διδάσκουν σε μελλοντικούς ιερείς το Ισλάμ.
FOTO3
Επιπλέον, έτσι όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα θα βρουν και πολλούς ακολούθους εφόσον επέτρεψαν τόσα χρόνια την ύπαρξη αίθουσας προσευχής μουσουλμάνων στη θεολογική σχολή Θεσσαλονίκης, ενώ ιερείς δεν παύουν να υποστηρίζουν μνημονιακά και αντιχριστιανικά κόμματα. Ευχόμαστε να τους φωτίσει ο Θεός να αλλάξουν, ειδάλλως να είναι οι ιερείς και πολιτικοί αυτοί που θα γευτούν πρώτοι την οργή των μουσουλμάνων, διότι αυτοί κινούσαν τα «νήματα» τόσα χρόνια.
FOTO4
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.