Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ… ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ Ο ΘΥΤΗΣ! (βίντεο)

swedish-feminazis-dont-help-us-if-raped-by-immigrants

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Στην Σουηδία έχουν φτάσει σε μια πολύ… «εξελιγμένη» πολιτιστική κατάσταση, έτσι ώστε να μην επιτρέπεται να γίνεται καμία αναφορά από τα ΜΜΕ για τις περιπτώσεις βιασμών από μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες. Αυτό θεωρείται «πρόοδος» και… «ανθρωπισμός»!

ΦΟΤΟ
Χαρακτηριστικό είναι το επεισόδιο που είχε γίνει πριν από δυο χρόνια όταν ένας μουσουλμάνος είχε βιάσει ένα κορίτσι μέσα στους θάμνους.
kyrıa foto
Αυτόν τον βιαστή τον πρόβαλλαν σε συνέντευξη όπου ανέφερε ότι το κορίτσι τον ικέτευε να την βιάσει.
Λέει στο βίντεο ότι τον παρακαλούσε να συνεχίσει με την πράξη του , αλλά κάποια στιγμή έβγαλε το κινητό τις και κάλεσε την αστυνομία και εκείνος νόμιζε ότι του κάνη πλάκα. Έτσι παρουσίασε ο ψεύτης μουσουλμάνος βιαστής την πράξη του και αυτή η παρουσία προβλήθηκε στα ΜΜΕ ενοχοποιώντας το θύμα και εξυψώνοντας τον θύτη.

Η Ευρώπη «εκπολιτίζεται» και… αφού ηθικοποιηθεί πλήρως, θα εξαφανιστεί στις προοδευτικές νεοταξικές ιδεοληψίες της που θα την παραδώσουν στην ισλαμική εγκληματική βουλιμία.
Και εις ευρωπαϊκά ανώτερα!
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.