Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ-ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΟΥΗΔΙΚΗ… «ΕΚΚΛΗΣΙΑ»!


φοτο1

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ύψιστη βεβήλωση στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού, κάτι που δεν θα τολμούσαν με κανένα τρόπο να τον κάνουν στον Μωάμεθ ή σε κάποιο ισλαμικό σύμβολο, γιατί τότε θα… περνούσαν από κοφτερό μαχαίρι.

537605_cover_mainslider_big
Πάνω στους τοίχους μιας προτεσταντικής εκκλησίας στην πόλη Eskilstuna, με το όνομα, ναός Kloster και στα πλαίσια του ανοιξιάτικου φεστιβάλ ομοφυλοφιλίας, «Spring Pride», ο γνωστός ομοφυλόφιλος Σουηδός καλλιτέχνης, Elisabeth Ohlosn Wallins, ζωγράφισε και απεικόνισε αυτή την βέβηλη εικόνα που παριστά τον Χριστό σε στάση σταύρωσης με ομοφυλοφιλικό στυλ.
7C157036-01CA-40DE-8DB3-30E276295FE0_17670879_thumbnail
Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι πως ο τοπικός προτεστάντης επίσκοπος, ο Johan Edlun δήλωσε πως… αισθάνεται ευτυχισμένος γιατί με την πρωτοβουλία του αυτή να επιτρέψει να απεικονιστεί έτσι ο Ιησούς Χριστός, έδωσε μια… άλλη πιο ανθρώπινη διάταση στο Θειο Μαρτύριο της Σταύρωσης.
Εμείς τι να πούμε. Τα λόγια περισσεύουν σε αυτό το κατάντημα της δυτικής «χριστιανοσύνης».
Αυθόρμητα μόνο, ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.