Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

O Άσαντ επεμβαίνει για να σώσει τους χριστιανούς του Χαλεπίου!


BASHAR

O Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ παρενέβη προσωπικά για να εμποδίσει τη διαδικασία κατάσχεσης των κατοικιών 200 χριστιανικών οικογενειών.Οι οικογένειες θα υποχρεώνονταν ν΄απομακρυνθούν από τις εστίες τους και ν΄απομακρυνθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κρατική Τράπεζα θα έβγαζε 200 σπίτια που ανήκουν σε χριστιανούς σε πλειστηριασμός καθώς οι  ιδιοκτήτες τους αδυνατούν να καταβάλουν τις οικονομικές οφειλές τους.
Ο πρόεδρος Άσαντ με προσωπικούς χειρισμούς προχώρησε σε αναστολή του μέτρου και εκδόθηκε διοικητική απόφαση  για τον διακανονισμό τραπεζικού δανεισμού για δέκα ακόμη χρόνια ώστε να δαιτηρήσουν οι χριστιανικές οικογένειες τις εστίες τους…addiyar liban8 26.5.16
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.