Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ… «ΣΩΣΟΥΝ» ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!


178340


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Στην σημερινή πρωτοφανή κρίση που περνά η Ευρωπαϊκή Ένωση η μονή σανίδα σωτηρίας της είναι η… Τουρκία και ο μεγάλος της ηγέτης, Ταγίπ Ερντογάν. Μάλιστα!
Τις πρωτοφανείς αυτές δηλώσεις της έκανε στα τουρκικά ΜΜΕ ο υπουργός για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης της Τουρκίας, Ömer Çelik, ο οποίος κάλεσε την Ευρώπη να ενωθεί με την Ανατολία και να αποτελέσει ένα καινούργιο ελπιδοφόρο μείγμα που θα ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον της ευρωπαϊκής ηπείρου.

resized_9cd0a-4f418e27celikdekupe
Η Τουρκία είναι το κέντρο της Ευρώπης, ισχυρίστηκε ο Ömer Çelik και η Ευρώπη είχε άμεση ανάγκη από την Τουρκία, από το εργατικό της δυναμικό και την ανερχόμενη της οικονομία, ενώ αποτελεί ελκυστικό πόλο ευρωπαϊκών επενδύσεων.
Ο Τούρκος υπουργός δεν παρέλειψε να προειδοποιήσει την Ευρώπη ότι αν συνεχίσει να προβάλλει εμπόδια στην ενταξιακή πορεία της Τουρκίας, ή να την προβάλλει σαν «μπαμπούλα» όπως έγινε με το βρετανικό δημοψήφισμα, θα συνεχίσει την διαλυτική πορεία προς την καταστροφή.
Δηλαδή η μονή σωτηρία της Ευρωπαϊκή Ένωση είναι η Ένωση της με την Τουρκία σε μια καινούργια… Ευρωτουρική Ένωση!
İsallah!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.