Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Οι Τούρκοι αρνήθηκαν τον Συντονισμό της ΚΔ και δεν στέλνουν τα Πυροσβεστικά τους στη Κύπρο!


Οι Τούρκοι αρνήθηκαν τον Συντονισμό της ΚΔ και δεν στέλνουν τα Πυροσβεστικά τους στη Κύπρο!

Πόσο δίκιο είχαμε όταν γράφαμε οτι τα Τούρκικα Αεροσκάφη  δεν θα έρθουν για καλό στην Κύπρο γιατί απλώς είναι βάρβαροι και δεν έχουν  ευαισθησίες ούτε καταλαβαίνουν απο το ανθρώπινο πόνο ειδικά των Απίστων για αυτούς!
Αλλά δυστυχώς οι Κύπριοι πιστεύουν και ειδικά οι πολιτικοί οτι  Τούρκοι αλλάζουν και γίνονται Ευρωπαίοι και πολιτισμένοι …Αλλά μόλις πήραν ένα ακόμη χαστούκι των Τούρκων !

Τι λένε οι Τούρκοι και να θυμίσουμε οτι τα Τούρκικα πυροσβεστικά είναι απλά σαράβαλα και χωρίς εμπειρία οι Χειριστές τους!
«Θέλαμε να στείλουμε δύο ελικόπτερα και ένα αεροσκάφος για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Κύπρο αλλά η ελληνοκυπριακή πλευρά, παρά την ευαίσθητη κατάσταση που αντιμετωπίζει, θέλει να κερδίσει πλεονεκτήματα.
Οι Τούρκοι αρνήθηκαν τον Συντονισμό της ΚΔ και δεν στέλνουν τα Πυροσβεστικά τους στη Κύπρο! - Εικόνα1Ζήτησε να κατεβούν τα αεροσκάφη στο αεροδρόμιο του νότου. Η Τουρκία τέτοιο όρο δεν μπορεί να τον αποδεχθεί», δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Τουλάχιστον, συνέχισε, «η ε/κ πλευρά να μην εκμεταλλεύεται τα ανθρωπιστικά ζητήματα», κατά την έκφρασή του. Η δήλωση έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε από κοινού ο Τούρκος Υπουργός με τον λεγόμενο Υπουργός Εξωτερικών των κατεχομένων Ταχσίν Ερτουργρούλογλου.
Η Αλήθεια είναι οτι  οι Τούρκοι ήθελαν όπως  γράψαμε να επιχειρούν στις ελεύθερες περιοχές και να μην είναι υπο Κυπριακή Διοίκηση αλλά να επιχειρούν απο Τουρκία και  Κατεχόμενα !
Μια καλοστημένη παγίδα των Τούρκων  ήταν η πρόταση Ακιντζή να στείλει η Τουρκία Πυροσβεστικά αλλά ο Κύπριος Πρόεδρος δεν την πήρε χαμπάρι
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.