Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΟ BREXIT (βίντεο)


κυρια φοτο
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Μεγάλη αναστάτωση και κυριολεκτικά χάος επικρατεί αυτές τις μέρες στους εθνικούς δρόμους της Γαλλίας, από χιλιάδες μουσουλμάνους λαθρό που εφορμούν προς τον βορρά μη λογαριάζοντας τίποτα για να προλάβουν, όπως αναφέρεται, να μπουν στην Μεγάλη Βρετανία πριν από ένα πιθανό Brexit που θα κλείσει οριστικά τις πόρτες της χώρας στους παράνομους μετανάστες.

Το χάος έρχεται μόλις δυο-τρεις ημέρες πριν από τη ψηφοφορία των Βρετανών για το αν πρέπει ή όχι να εγκαταλείψουν την Ε.Ε, από μουσουλμάνους εισβολείς φοβούμενοι ότι αποκλειστούν σε περίπτωση Brexit.

Συμμορίες μουσουλμάνων κακοποιών έτρεξαν έξω στον αυτοκινητόδρομο και σταμάτησαν την κυκλοφορία έξω από το λιμάνι, ώστε να μπορούν να μπουκάρουν σε φορτηγά και στοιβάζονταν μέσα προσπαθώντας να ξεφύγουν κατά μήκος του καναλιού.
Ένα Άγγλος οδηγός προειδοποίησε τα κοινωνικά μέσων μαζικής ενημέρωσης ότι τα αυτοκίνητα χτυπήθηκαν με πέτρες από μετανάστες που κάθονται στην μέση του δρόμου και σταματούν την κυκλοφορία, και προειδοποιεί τους άλλους να μείνουν μακριά από την πόλη.

Χάος ξέσπασε γύρω στις 15:00 ώρα Γαλλίας, όταν οι εκατοντάδες μουσουλμάνοι εισβολείς έκαναν μια οργανωμένη επιδρομή στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει την πόλη του Καλαί με το λιμάνι, το οποίο ήταν κλειστό από τις αρχές για περισσότερες από τέσσερις ώρες, πυροδοτώντας χάος στην κυκλοφορία. Τέλος άνοιξε στις 19:00 αφού πρώτα διέλυσαν τα πάντα και άφησαν παντού συντρίμμια.

Η αστυνομία στο Καλαί ανέφερε ότι αρκετοί αξιωματικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, ενώ ένας αριθμός ανθρώπων έχουν συλληφθεί, συμπεριλαμβανομένων και δύο μαχητές από την υπερ-αριστερή πτέρυγα αναρχικής ομάδας «No Borders», που έρριψαν και αυτοί πέτρες

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.