Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 11 ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑ… ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ!


1469791026854

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Τα ονόματα των 11 Τούρκων στρατιωτικών που κατηγορούνται για συμμέτοχη τους στο πραξικόπημα και στην επιχείρηση δολοφονίας του Τούρκου πρόεδρου, Ταγίπ Ερντογάν, έδωσαν στην δημοσιότητα οι Τούρκοι ενώ έχουν εξαπολύσει ένα ανεπανάληπτο κυνηγητό για να τους βρουν ζωντανούς ή…

Τα ονόματα των 11 Τούρκων στρατιωτικών είναι : Şükrü Seymen, İsmail Yiğit, Mustafa Serdar Özay, Ergün Şahin, Enes Yılmaz, Muammer Gözübük, Murat Köse, Muhammet Burak İpek, Burkay Karatepe, Mehmet Demir και Bahadır Sagun.
Για την ανεύρεση τους έχουν κινητοποιηθεί Ειδικές Δυνάμεις, η Στρατοχωροφυλακή και η Ομάδα Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, συνολικά 600 άτομα που ψάχνουν σε όλη τη περιοχή της Μαρμαρίδας και προς τα νότια. Φωτογραφίες των καταζητούμενων έχουν μοιραστεί σε όλες τις οδικές αρτηρίες και έχουν στηθεί μπλόκα που ερευνούν τους περαστικούς.
Παράλληλα όπως αναφέρεται, τρία τουρκικά πλοία χτενίζουν την θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Τουρκίας και των ελληνικών νησιών, καθώς κάποιοι επιμένουν ότι θα καταφύγουν σε ελληνικό έδαφος, ενώ πολεμικά ελικόπτερα υπερίπτανται της περιοχής.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.