Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ(;) Πως ο Ερντογάν εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να καλύψει το μεγάλο έγκλημα κατά της Ρωσίας!


TOURKIA_569_355
Μεταξύ άλλων το καθεστώς Ερντογά προαπαθεί να εκμεταλλευτεί την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος, διαδίδοντας πληροφορίες κάλυψης των εγκληματικών του ενεργειών!
Προσπαθούν ρίξουν ευθύνες σε στρατιωτικούς που μπορεί να είναι εμπλεκόμενοι ,μπορεί και όχι την επιδείνωση των ρωσοτουρκικών σχέσεων!

Κι όμως ο δήμαρχος της Άγκυρας Γκιολίχ Γκιοκτσέκ,δήλωσε στο CNNTurk ότι ο πιλότος που κατέρριψε το ρωσικό Su 24,είναι πραξικοπηματίας! Και άρα επίτηδες έριξε το ρωσικό αεροσκάφος γιατί ανήκει στο «παρακράτος» ή την «παράλληλη δομή όπως χαρακτηρίζεται; Αυτο περνάει έμμεσα!
Ο Γκιοκτσέκ κινούμενος στη γραμμή Ερντογάν μίλησε ύπαρξη «παράλληλης δομής» στον τουρκικό στρατό, λέγοντας ότι αυτή η «παράλληλη δομή» Ειδικών Δυνάμεων ,η οποία και ευθύνεται για την επιδείνωση των σχέσεων με την Ρωσία. Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Άγκυρας, αυτό το ξέρει η κυβέρνηση.
«Συγκεκριμένα αυτή η «παράλληλη δομή» χάλασε τις σχέσεις μας με τη Ρωσία. Στην κατάρριψη του ρωσικού αεροπλάνου συμμετείχε ένας από τους πιλότους αυτής της «δομής» και το λέω εκατό τοις εκατό» δήλωσε ο Γκιοκτσέκ, προσθέτοντας: «Ο πιλότος αυτός ήταν ένας από αυτούς που συμμετείχαν στο πραξικόπημαι».
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.