Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016

«ΚΑΤΙ» ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΖΙΡΛΙΚ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ


incirlik-ussu-nde-flas-karar--7422968

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το βραδύ του Σαββάτου προς Κυριακή, 31/7, παρατηρήθηκε μεγάλη συγκέντρωση και κινητοποίηση τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων στην νατοϊκή βάση του Ιντζιρλίκ ενώ πολεμικά ελικόπτερα πετούσαν πάνω από την βάση η όποια σημειωτέον έχει και πυρηνικά όπλα.

Να σημειώσουμε ότι η βάση του Ιντζιρλίκ ήταν από τα κύρια κέντρα του πραξικοπήματος, ενώ ο διοικητής της υποστράτηγος Bekir Ercan έχει συληφθεί.
Οι Αμερικανοί της βάσης που υπολογίζονται σε 2000 στρατιωτικούς είναι ουσιαστικά σε κατάσταση ομηρίας, καθώς ο Ερντογάν έχει κατηγορήσει την βάση και τους Αμερικανούς ότι βρίσκονται πίσω από το πραξικόπημα
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.