Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016

ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΙΝΤΖΙΡΛΙΚ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟ

φοτο1

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Φωτογραφίες από τον αποκλεισμό της νατοϊκής βάσης του Ιντζιρλίκ στην Τουρκία, δημοσιεύουν Τούρκοι στο διαδίχτυο που δείχνουν ότι εκτός από την στρατιωτική κινητοποίηση υπάρχει και κινητοποίηση πολιτών μόλις διαδόθηκε η είδηση ότι νέο πραξικόπημα είναι σε εξέλιξη από την βάση.

φοτο2
Η κατάσταση είναι πολύ έκρυθμη, καθώς στην βάση βρίσκονται Αμερικανοί στρατιωτικοί, ενώ όπως είναι γνωστό υπάρχει και παλαιωμένο πυρηνικό οπλοστάσιο που κάνεις δεν ξέρει τι δυνατότητες έχει.
CoqDPiBW8AAZ1Ob
Όλα αυτά γίνονται ενώ αναμένεται στην Άγκυρα ο αρχηγός του γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ, στρατηγός Joseph Dunford και ο Ερντογάν συνεχίζει να εξαπολύει κατηγορίες κατά των Αμερικανών ότι αυτοί οργάνωσαν το αποτυχημένο πραξικόπημα για την ανατροπή του.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.