Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ «ΑΓΚΑΛΙΑ» ΜΕ ΤΟΝ…ΦΕΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛΕΝ!


1610843_h

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Άλλη μια αποκάλυψη που προκαλεί έντονη οργή αλλά και ανησυχία στην Άγκυρα, είναι ότι η υποψήφια για την αμερικανικής προεδρίας στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, Χίλαρι Κλίντον, συνδέεται στενά με τον ίδιο τον Φετουλάχ Γκιουλέν.

Μάλιστα οι δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Άγκυρα αναφέρουν ότι ένας από τους κύριους υποστηρικτές της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλιντον είναι ο Φετουλάχ Γκιουλέν και τα ιδρύματα του.
Οι σχέσεις της υποψήφιας για την αμερικανική προεδρία με τον Φετουλάχ Γκουλέν όπως αποκαλύπτεται, είναι από παλιά και μια αμερικανική εταιρεία με την ονομασία Podesta Grubu, συμφερόντων του Γκιουλέν, ήταν χρηματοδότης της πολιτικής καριέρας της Χίλαρι. Η σχέση αυτή ανάγεται ακόμα από το 2009, όταν η Χίλαρι ήταν υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.
φοτ
Στον τουρκικό τύπο κυκλοφορούν φωτογραφίες της Χίλαρι σε τελετές İftar στο μουσουλμανικό ραμαζάνι που είχε διοργανώσει το Ίδρυμα του Φετουλάχ Γκιουλέν.
Σύμφωνα μάλιστα με την USA Today, οι άνθρωποι του Γκιουλέν έχουν ισχυρές διασύνδεεις με πολλά άτομα της αμερικανικής γερουσίας και του κογκρέσου και θεωρείται απίθανο να εκδοθεί στην Τουρκία, ιδιαίτερα με την σημερινή κατάσταση των πρωτοφανών διωγμών που έχουν εξαπολυθεί σε όλη την χώρα.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.