Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

Ομολογία Νταβούτογλου : « Εγώ διέταξα να χτυπηθεί το ρωσικό Su-24 «


L'ancien premier ministre turc Ahmet Davoutoglu
Ο τ.πρωθυπουργός της Τουρκίας ο Ahmet Davoutoglu ομολόγησε.Ομολόγησε ότι αυτός διέταξε να καταρριφθεί το ρωσικό Su-24 το Νοέμβρη του 2015 μεταφέρει η Hurriyet Daily News.Διευκρίνισε ότι η εντολή του δεν αφορούσε ειδικά το αεροσκάφος αλλά ήταν γενική  οδηγία αναφορικά με τους σκοπούς της υπεράσπισης του τουρκικού ενάεριου χώρου.

« Σύμφωνα με τις συνήθειες του κράτους μας ο πρωθυπουργός δλινει τους κανόνες δέσμευσης με μια γραπτή οδηγία ντιρεκτίβα Selon les coutumes denotreστο ΓΕΣ.Έδωσα τη διαταγή στις 10 Οκτώβρη « , δήλωσε ο M.Davoutoglu σε συνέντευξη στην ιδωτική τηλεόραση NTV, στις 15 Ιούλη.
« Αυτοί οι κανόνες δέσμευσης θα τεθούν σε εφαμογή όχι μόνο για συριακά αεροπλάνα αλλά για όλα όσα παραβιάζουν τον τουρκικό εναέριο « , υπογράμμισε ο πρώην πρωθυπουργός.
Σύμφωνα με τον M.Davoutoglu, επρόκειτο για την υπεράσπιση του τουρκικού εναέριου χώρου και η ενεργοποίηση των κανόνων δεν έθετε πρόβημα,. »Είναι ασύμβατο να εγείρονται θέματα 8 μήνες μετά το συμβάν … Θα επιδείκνυα την ίδια πολιτική υπευθυνότητα ακόμη κι αν αυτό συνέβαινε και σήμερα « , ….sputnik 28/7/16
μόνο που πλέον έχει απαλλαγεί των καθηκόντων του και δεν αποτελεί μέρος του κέντρου λήψης αποφάσεων ως πρώην και τέως….
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.