Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

Μέση Ανατολή: Τουλάχιστον δύο χώρες θα εξαφανισθούν από το χάρτη σύντομα


Μέση Ανατολή: Τουλάχιστον δύο χώρες θα εξαφανισθούν από το χάρτη σύντομα

Ο πρώην διευθυντής τηςNSA/CIA, Μάικλ Χέιντεν (Michael Hayden) δήλωσε ότι τουλάχιστον δύο αραβικές χώρες θα αφανισθούν από το χάρτη της Μέσης Ανατολής σύντομα.
Σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro»,ο Χάιντεν επεσήμανε ότι η Αμερική βλέπει αναπροσαρμογή στη διεθνή τάξη, στην οποία περιλαμβάνεται και η αλλαγή συνόρων στη Μέση Ανατολή.
Επεσήμανε ότι το Ιράκ και η Συρία, όπως γνωρίζαμε τις χώρες αυτές, δεν υπάρχουν πια και πρόσθεσε ότι και ο Λίβανος άρχισε να παραπαίει.
Σε προηγούμενες συνεντεύξεις του ο πρώην επικεφαλής των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών είχε καταστήσει σαφές ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πίστευε ότι το Ιράκ και η Συρία δεν θα μπορούσαν να γυρίσουν σε αυτό που ήταν πριν και ότι κατευθύνονταν, ήδη, σε διαμελισμό.
Το δημοσίευμα του κουρδικού «waarmedia» ωστόσο, δεν αναφέρει ποιες χώρες και πως θα καλύψουν το κενό το οποίο ενδεχομένως παρουσιάζεται στη Μέση Ανατολή.
echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.