Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Eύστοχα σχόλια και φωτογραφίες για το νέο τρομοκρατικό χτύπημα στην Γαλλία. Η ιστορία μιας προδοσίας σε φωτογραφίες.


 
- Γιατί μαμά πετάνε πέτρες αυτοί οι άνθρωποι στο πάρκο;
- Μη σε νοιάζει κοριτσάκι μου, λιθοβολούν μια κυρία που έφυγε από τον άντρα της. 

Έχουν τον δικό τους πολιτισμό, μην τους...παρεξηγείς.

πηγή

Διαβάζω από την μία ότι έχουμε «πόλεμο» και από την άλλη ότι οι Γάλλοι απαντάνε λέει, με κρασί, τραγούδια και κρουασάν. Χαζοχαρούμενες φάτσες και τραγουδάκια του στυλ “imagine” και “happy day” (!!!), ενώ μαίνεται ο πόλεμος.
Είναι σίγουρο ότι η φρίκη έχει καταλάβει τους τζιχαντιστές. Σκιάχτηκαν οι δολοφόνοι...!
Εγώ ξέρω ότι με τραγούδια (πατριωτικά) και με «το χαμόγελο στα χείλη» πήγαιναν οι φαντάροι μας στο μέτωπο. Με το όπλο αγκαλιά. Και μια εικονίτσα στην τσέπη. Δεν πήγαιναν να τραγουδήσουν ξενέρωτες καντάδες στους Ιταλούς, ούτε να τους κεράσουν χαλβά (τα κρουασάν δεν τα ξέραμε τότε).

Και όλοι τώρα φοβισμένα, αναγνωρίζουν ότι το «μέτωπο» δεν είναι κάπου ΕΚΕΙ, αλλά πλέον είναι ΕΔΩ, μέσα στις γειτονιές της Ευρώπης
Και από στιγμή σε στιγμή θα ακουστεί νέο μπαμ… 

Διαβάζω ότι η απάντηση σε αυτόν τον πόλεμο θα είναι λέει, η «δημοκρατία». Δηλαδή, οι αφιονισμένοι στρατιώτες του Αλλάχ που ανυπομονούν να σφάξουν «απίστους» και να πάνε στις 72 παρθένες τους, θα τρομάξουν από την «δημοκρατία»;
Ποιον τρομάζει η «δημοκρατία» τους; Για ποιους τα λένε; Για αυτούς που «ο νόμος του προφήτη» είναι ανώτερος από την «δημοκρατία» ;;;
πηγή

Μα γιατί οι τρομοκράτες φωνάζουν «Αλλάχ Ακμπάρ» και όχι «το πουλάκι τσίου»;
πηγή




Και το δικό μας σχόλιο:

Δεν είμαστε προφήτες, απλά προσπαθούμε να δούμε την πραγματικότητα χωρίς τις παρωπίδες των ΜΜΕ. 
Τόσο καιρό λοιπόν επισημαίνουμε τον κίνδυνο του Ισλάμ. 
Είμασταν (δείτε την ετικέτα μας "Λαθρομετανάστευση") οι "ακραίοι", οι "ζηλωτές", οι"ρατσιστές".
Το ισλάμ το ήξεραν πολύ καλά οι πρόγονοι μας. 

Το βίωσαν εκατοντάδες χρόνια (όπως ήξεραν πολύ καλά ποιοι είναι οι Εβραίοι).
Τα ακούγαμε από τις γιαγιάδες μας και τις μανάδες μας. Αυτές είχαν ακόμη νωπές τις "αναμνήσεις".

Εμείς -ως Ελλαδική κοινωνία- θέλαμε να παραστήσουμε τους ανεκτικούς, τους φιλεύσπλαχνους, να βοηθάμε τους "πρόσφυγες". Δεν βλέπαμε ότι είναι στην πλειοψηφία τους νέοι και άντρες (τελείως παράδοξο, αφού οι πρόσφυγες πάντα ήταν γυναικόπαιδα).
Πήγαν και οι εκκλησιαστικοί μας ταγοί να φωτογραφηθούν μαζί τους (δείτε πλήθος φωτογραφιών στο τέλος της ανάρτησης), να δείξουν πόσο καλοί είναι που βοηθάνε τους μουσουλμάνους.
Τώρα προσπαθούν και πάλι τα βοθροκάναλα να αποδείξουν ότι τάχα δεν φταίει το Ισλάμαλλά κοινωνικοί λόγοι όπως η ανεργία κλπ! Αν επιμένεις να παριστάνεις τον ηλίθιο, κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει.

Την απάντηση, μας την έδωσαν ευτυχώς οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι.
Μία ακόμη φορά.
Να δούμε πότε θα βάλουνε μυαλό κάποιοι (εκτός αν έχουν μυαλό αλλά προτιμούν να παριστάνουν ότι δεν έχουν για να κοιμίζουν τα "πρόβατα")
Θυμίζουμε (φωτογραφίες προδοσίας) :
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερόνυμος (έχοντας αφαιρέσει το σταυρό του) δίνει βοήθεια στους "πρόσφυγες":


Μητροπολίτης Γλυφάδος Παύλος:


Μητροπολίτης Ξάνθης :

Μητροπολίτης Πάτρας:

Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας:

Ιεραποστολικός Σύνδεσμος Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός:

Μητροπολίτης Πειραιώς!:


Μητροπολίτης  Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου Δημήτριος Μπειάρης:


Συνοδικοί Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος :


Χριστιανική Φοιτητική Δράση (Αθήνα):


Μητρόπολη Θεσσαλονίκης:

ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος δωρίζει το "Άγιο Κοράνιο" (έτσι το αποκάλεσε):


Ομιλία Πατριάρχη Βαρθολομαίου προς τον Πρόεδρο της Coca Cola:
Αξιότιμοι Μουχτάρ και Δάφνη Κεντ [ο μουσουλμάνος Πρόεδρος της Coca Cola και η σύζυγός του] πoλυαγαπημένοι φίλοι και οικοδεσπότες… Αγαπητοί στον Κύριο […].
Αγαπητέ φίλε Μουχτάρ… γνωρίζουμε πως οι ηρωικές προσπάθειες των γονιών σου χάριν των εβραίων κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου δεν βασίζονταν σε κάποια θρησκευτική κοσμοαντίληψη αλλά στο σφαιρικό όραμα της αγάπης για όλους τους ανθρώπους και της αξίας κάθε ανθρώπινης ζωής.
Είθε ο Κύριος όλων να τους χαρίσει αιωνία ανάπαυση μαζί με τους Δικαίους κάθε γενεάς που έχουν φανεί ευάρεστοι σε Εκείνον […].
Ευχαριστώ. Παρακαλώ καθίστε.
Έχω ένα μικρό αναμνηστικό. Μικρό και σπουδαίο. Αναμνηστικό για την Δάφνη και τον Μουχτάρ. Αυτό είναι το Άγιο Κοράνιο. Το ιερό βιβλίο των μουσουλμάνων αδελφών μας» [χειροκροτήματα].

Δείτε και το βίντεο:


https://www.youtube.com/watch?v=fIwdL2IZ3cY
Πατριάρχης Ιεροσολύμων:

18 Απριλίου 2012 ήταν η σειρά του Πατριάρχη Ιεροσολύμων να δωρίσει Κοράνια. Στο πρίγκηπα της Ιορδανίας Εμίρ Γάζη και στον Μουφτή της Αιγύπτου Αλί Τζούμαση Τζαμάκ (πηγή φωτο).
Μητροπολίτης Κομοτηνής:

o μητροπολίτης Κομοτηνής Παντελεήμων, δωρίζει το Κοράνιο στον Μουφτή!
Μητροπολίτες Λέσβου:
συμπροσευχές "ορθόδοξων" μητροπολιτών και ιερέων με μουσουλμάνους:


ΥΓ. Για να μην υπάρξει καμία παρεξήγηση, ξεκαθαρίζουμε ότι η ομάδα μας έχει ελληνορθόδοξα ιδανικά και αποτελείται από πιστά μέλη της Ορθόδοξης εκκλησίας μας. Βλέποντας όσα συμβαίνουν στα πλαίσια του οικουμενισμού, βλέποντας τους "λύκους μέσα στο μαντρί", βλέποντας τους να έχουν καταλάβει τα ύψιστα αξιώματα μέσα στην εκκλησία μας, οφείλουμε να ευαισθητοποιήσουμε τους αδερφούς μας και να αντιδράσουμε. Τα ίδια αισθανόμαστε και για όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας.
Ιστολόγιο Ομάδας εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"
opaidagogos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.