Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Γιατί ο Ερντογάν «έδωσε» στον αέρα τους Χειριστές των F-16 που κατέρριψαν το SU-24;

821


Ο Πρόεδρος της Τουρκίας  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Αλ Τζαζίρα  χθες το βράδυ είπε ότι συνελήφθησαν και κρατούνται οι δυο πιλότοι που κατέρριψαν το Ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος στις 24 Νοεμβρίου.

Ερντογάν: «Η κυβέρνηση μας κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τρεις μήνες ύστερα από τη σύσταση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας.»
Η κατάσταση ανάγκης στην Τουρκία δεν σημαίνει το ίδιο που ισχύει στην Ε.Ε  ούτε στον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο !aljaz_607_364_577_324
Στόχος του Ερντογάν  με την ευκαιρία που του δόθηκε  είναι πια να ξεκαθαρίσει πρώτα τους λογαριασμούς του με το PKK και αν δεν μπορεί να το κάνει στα βουνά ,στις πόλεις και το Κοινοβούλιο θα πέσουν τα κεφάλια των Κούρδων !
An image grab made from a video shows a burning Russian fighter jet coming down after being shot down near the Turkish-Syrian border, in Hatay on November 24, 2015. NATO member Turkey shot down a Russian fighter jet on the Syrian border today, threatening a major spike in tensions between two key protagonists in the four-year Syria civil war. AFP PHOTO / IHLAS NEWS AGENCY ***TURKEY OUT*** / AFP / IHLAS NEWS AGENCY / - (Photo credit should read -/AFP/Getty Images)
An image grab made from a video shows a burning Russian fighter jet coming down after being shot down near the Turkish-Syrian border, in Hatay on November 24, 2015.
Σίγουρα τα έχει βρει με τους Ρώσους σε πολλαπλά επίπεδα και έκδοση των Τούρκων Πιλότων που κατέρριψαν το Ρωσικό αεροσκάφος και αποτελούσε το αγκάθι στις ΤουρκοΡωσικές σχέσεις πάει περίπατο!
Πολύ πιθανό θα ήταν και ίσως αναμενόμενο να είναι μιας παράδοσης των Χειριστών των F-16 που απο Ήρωες θα βρεθούν στην καλύτερη των περιπτώσεων στα Ρωσικά  κάτεργα !erdogan-ww3-kostasxan
Δεν αποκλείεται τίποτε στο Τομέα των Πληροφοριών να υπήρχε σχετική ενημέρωση του Ερντογάν απο ξένες Υπηρεσίες …
Η Ρωσία σε αυτό τον τομέα έχει απλώσει ένα τεράστιο  δίκτυο πάνω από την Χώρα απο τις 24 Νοεμβρίου και μετά !
veteranos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.