Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

«Ιστοσελίδα του ISIS στα αλβανικά: Δεν παρενέβη κανείς!»

«Ιστοσελίδα του ISIS στα αλβανικά: Δεν παρενέβη κανείς!»

Η ιστοσελίδα παρουσιαζει τη βομβιστική επίθεση στο Μπαγκλαντές ως ‘κατόρθωμα’ και υπόσχεται  φοβερότερα χτυπήματα από το ISIS
Ιστοσελίδα στην αλβανική γλώσσα που εδώ και καιρό δουλεύει για το ‘Χαλιφάτο’ παρουσιάζοντας ειδήσεις και φωτογραφίες που εξυπηρετούν τους τρομοκράτες, περιγράφοντας τις επιθέσεις από μέλη τουISIS, δεν φαίνεται να ενοχλεί κανέναν.


Στην ιστοσελίδα αυτή παρουσιάζονται απόψεις για τη βομβιστική επίθεση στη Ντάκα του Μπαγκλαντές και ‘υποσχέσεις’ ότι θα γίνουν μεγαλύτερες και περισσότερο επώδυνες επιθέσεις στο μέλλον.
Ο δικτυακός αυτός ιστότοπος- γράφει το αλβανικό δημοσίευμα– λειτουργεί ελεύθερα στην αλβανική γλώσσα, απευθυνόμενος στους Αλβανούς. Ωστόσο, τα θεσμικά όργανα τόσο στην Αλβανία, όσο και στο Κοσσυφοπέδιο δεν δείχνουν να ενοχλούνται…
echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.