Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016

Έλληνας διπλωμάτης:o πόλεμος στη Συρία προκλήθηκε από τις ΗΠΑ και κάποιες χώρες της ΕΕ..Ομπάμα και ΕΕ να επιστρέψουν τα βραβεία Νόμπελ ειρήνης


Captiuu9jcso

« O πόλεμος που προκλήθηκε από τις ΗΠΑ στη Συρία με τη συμμετοχή κάποιων κρατών της ΕΕ προξένησε τη μεγαλύτερη κρίση προσφύγων μετά το Β Παγκόσμιο Πόλεμο.Σχεδόν 5.000.000 σύριοι εγκατέλειψαν τη χώρα τους για να ζητήσουν άσυλο κυρίως στην ΕΕ.Η Γερμανία δέχθηκε 484 000, η Σουηδία 108 000,χωρίς να υπολογίζουμε τα άλλα κράτη μέλη. Η Τουρκία δέχεται αυτή τη στιγμή 2 748 000, ο Λίβανος 1 500 000 και η Ιορδανία 1 265 000. …Η Ελλάδα που ωστόσο δεν συμμετείχε στον πόλεμο στη Συρία κατακλύστηκε από έναν αυξανόμενο αριθμό προσφύγων καθώς πολλά κράτη μέλη της ΕΕ της Κεντρικής Ευρώπης αρνούνταν να τους δεχθούν….επίσης είναι ντροπή για τις ΗΠΑ που δεν δέχθηκαν παρά μόνο 4000 πρόσφυγες.

Οι ΗΠΑ οφείλουν να σταματήσουν την πολιτική τους της καταστροφής των εθνών και ο Ομπάμα να επιστρέψει στην Επιτροπή Ειρήνης Nobel το βραβείο με το οποίο τιμήθηκε καθώς δεν έκανε τίποτα για να το αξίζει (το ίδιο καιη ΕΕ που ομοίως δέχθηκε το Βραβείο Ειρήνης).Οι ΗΠΑ οφείλουν να υιοθετήσουν μια  πολιτική πιο φιλική προς τη Ρωσία και τον υπόλοιπο κόσμο για το καλό της ανθρωπότητας.
Από την παρέμβαση τοποθέτηση του έλληνα τ.πρέσβη διπλωμάτη καριέρας Λεωνίδα Χρυσανθόπουλου κατά τη διεθνή διάσκεψη του Ινστιτούτου  Schiller  που πραγματοποιήθηκε από  25 ως και 26 Ιούνη 2016 στο Βερολίνο. »chrysantopoulos_leonidas700-49513 (2)
En tant que diplomate de carrière, Leonidas Chrysanthopoulos a participé aux négociations pour l’adhésion de la Grèce à la CEE (Communauté économique européenne). Il a exercé les fonctions de consul général à Istanbul, ministre-conseiller à Pékin et représentant de la Grèce auprès de l’ONU. Premier ambassadeur de Grèce en Arménie, il fut également ambassadeur en Pologne et au Canada. Directeur général des affaires européennes au ministère des Affaires étrangères de 2006 à 2012, il a été élu secrétaire général de l’Organisation de coopération économique de la mer Noire (OCEMN). Il milite actuellement avec l’EPAM (Front populaire uni) pour libérer la Grèce du régime de mémorandum imposé par la Troïka.
Il est l’auteur des Chroniques caucasiennes : reconstruction de l’État et diplomatie en Arménie. solidariteetprogres 9.7.16
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.