Σάββατο, 6 Αυγούστου 2016

Άνδρας που κραύγαζε Αλλάχ Ακμπάρ τραυμάτισε με ματσέτα 2 αστυνομικίνες έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση του Σαρλερουά στο Βέλγιο


Captδσωσβσωδβξ

Δυο αστυνομικοί τραυματίστηκαν από ματσέτα το Σάββατο το απόγευμα στο κέντρο της βελγικής πόλης Charleroi.Ένα άτομο οπλισμένο με  machette εισχώρησε στην προστατευμένη ζώνη γύρω από τον πύργο της αστυνομίας της πόλης και κραυγάζοντας « Allahu Akbar », τραυμάτισε 2 αστυνομικίνες εκ των οποίων την 1 σοβαρά σύμφωνα με πληροφορίες.
Δεν γνωρίζουμε το καθεστώς της υγείας της άλλης αστυνομικού.H 1 αστυνομικός  υποφέρει από βαθιά τραύματα στο ύψος του προσώπου και νοσηλεύεται η άλλη όπως γνωστοποιήθηκε αργότερα τραυματίστηκε ελαφρά.
Τα γεγονότα διαδραματίστηκαν πλησίον της αστυνομικής διεύθυνσης του Charleroi. Ο δράστης της επίθεσης τραυματίστηκε σοβαρά από τα πυρά τρίτου αστυνομικού που ήταν παρόν και νοσηλεύεται .Μια περίμετρος ασφαλείας εγκαταστάθηκε γύρω από την λεωφόρο Pierre Mayence.rtbf 6/8/16
Σύμφωνα με το RTL ένας μάρτυρας ο Valentin αναφέρει ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί κοντά στην Αστυνομική Διεύθυνση λίγο μετά τις 4 ενώ άλλος μάρτυρας ο Nathan, πολύ ανήσυχος προσθέτει ότι η « αστυνομία  ζητάει να παραμείνουν στο εσωτερικό των σπιτιών και με όλα τα στόρια κλειστά « .
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.