Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Απο τα Χαράματα τρέχουν οι Τ/Κ στην Τηλλυρία …Εορτάζουν τον Βομβαρδισμό του 64 απο την ΤΗΚ!

kypros-1964

Την νίκη των Ελληνικών -Κυπριακών Δυνάμεων που μετατράπηκε σε βαριά ήττα τρέχουν να γιορτάσουν οι ΤουρκοΚύπριοι απο τις Ελεύθερες Περιοχές στην Σκλαβωμένη Τυλληρία
image735.aspx
Συνολικά 62 λεωφορεία Τουρκοκυπρίων αναμένεται να μεταβούν σήμερα στα Κόκκινα περνώντας το οδόφραγμα του Λιμνίτη για να παραστούν στις εκδηλώσεις για την 53η επέτειο των βομβαρδισμών της Τηλλυρίας από την τουρκική αεροπορία, σύμφωνα με τoν κατάλογο που παραδόθηκε  από τα ΗΕ στις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Μιλώντας στο ΚΥΠΕ ο πρόεδρος της Επιτροπής για την διάνοιξη των οδοφραγμάτων Ανδρέας Καρός, ανέφερε πως η λίστα από τα ΗΕ παραδόθηκε χθες το απόγευμα της Κυριακής στις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας!5-16-thumb-large
Σύμφωνα με την οποία από το οδόφραγμα του Λιμνίτη αναμένεται να περάσουν 62 Λεωφορεία και επιπλέον άλλα τέσσερα που διέρχονται κάθε εβδομάδα Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο για τη μεταφορά τροφίμων στα Κόκκινα.
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.