Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Σύσκεψη της al Nusra στην Κωνσταντινούπολη



Η τρομοκρατική οργάνωση Al-Nosra  είχε μια σύσκεψη στην περιοχή  Fatih στην Κωνσταντινούπολη στην Τουρκία.Σύμφωνα με το πρακτορείο Fars που επικαλείται την τουρκική εφηεμρίδα  BirGün, αυτή η σύσκεψη είχε για σκοπό ν΄αποκτήσει η  Al-Nosra υποστήριξη.

Σε βίντεο ο αρχηγός της Al Nosra ο Abou Mohammad al-Jolani ανακοίνωσε εδώ και 2 ημέρες  ότι η οργάνωση του διαριγνύει τους δεσμούς της με την Al-Qaida και άλλαξε το όνομα της σε Fatah Al-Cham.Η τουρκική εφημερίδα διευκρινίζει ότι τα μέλη της Al-Nosra πληροφορήθηκαν για τη σύσκεψη στην Κωνσταντινούπολη μέσω της εφαρμογής  WhatsUp.parstoday 31.7.16
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.