Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016

Η Β Συρία τελεί υπό αμερικανική κατοχή.Νέο Βιετνάμ,Κορέα,Κούβα…..μάχη έως ενός …να φύγουνε οι γιάνκηδες ηττημένοι ….Αμερικανικό γεράκι προειδοποίησε Συρία,Ρωσία να μην επιχειρούν κοντά στις θέσεις των ΗΠΑ στη Β Συρία γιατί θ΄απαντήσουνΙρακοποίηση της Συρίας.Οι αμερικανοί όχι μόνο παραδέχονται την εισβολή και την κατοχή στη Β Συρία αλλά απειλούν και το συριακό κράτος να μην διανοηθεί…. να τους ενοχλήσει….Ήρθε η ώρα να γυρίσουν αμερικανικά φέρετρα στην Ουάσιγκτον.Αμερικανοί κατέχουν παρανόμως με εισβολή τμήματα της Συριακής επικράτειας.Αμφισβητούν την εθνική κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα της χώρας και το νόμιμο δικαίωμα της να τα υπερασπιστεί.’Εχουν υπερβεί κατά πολύ όλες τις κόκκινες γραμμές ..

O στρατηγός Stephen Townsend, διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων σε Συρία και Ιράκ είχε το απύθμενο θράσος με ύφος αλαζόνα στρατοκράτη κατακτητή να υπαγορεύσει στη Συρία και στη σύμμαχό της Ρωσία να μην προσεγγίσουν τις αμερικανικές θέσεις κατάκτησης και εισβολής στη Β Συρία  και ότι αν οι δυνάμεις τους αισθανθούν απειλή θ΄ απαντήσουν.
«Πληροφορήσαμε τους ρώσους.Μας είπαν ότι αυτοί ενημέρωσαν τη συριακή πλευρά.Μπορώ μόνο να πω ότι εμείς θα αμυνθούμε αν αισθανθούμε απειλή», δήλωσε ο Stephen Townsend σε τηλεφωνική του επικοινωνία στο CNN.
Αυτή η δήλωση υπαινίχθηκε τις αεροπορικές επιχειρήσεις των συριακών μαχητικών στη Hassaké. που πλησίασαν αρκετά τις θέσεις των αμερικανών.rt 22.8.16
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.