Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Ο Σουλτάνος φέρνει σε δύσκολη θέση τον Πούτιν ενώπιον του Ρωσικού Λαού!


ΦΩΤΟ (6)

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Μουρλοκομείο- Τρελοκομείο = Πόλεμος
Η τρέλα είναι μεταδοτική και επικίνδυνη όταν με αυτήν παίζονται γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά παίγνια.
Με την ¨τρέλα¨ αυτή την έβγαλε μέχρι τώρα καθαρή ο κατ εξοχήν προαγωγός της ISIS στην Συρία και γενικότερα στην Μέση Ανατολή.
Αλλά που θα πάει η τουρκική αλεπού θα πιαστεί στα τέσσερα.

Ομιλεί ο αντ αυτού του Σουλτάνου
Τσαβούσογλου: «Η Ρωσία δεν μπορεί να βρει πιο πιστό φίλο από την Τουρκία»
Η Μόσχα δεν θα μπορούσε να βρει πιο πιστό φίλο από την Τουρκία. Οι δύο πλευρές συζητούν ανοικτά τις διαφορές και τα θέματά τους, δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
«Για την Τουρκία, η Ρωσία είναι ένας φίλος στην περιοχή και η Ρωσία, επίσης, δεν θα μπορούσε να βρει πιο πιστό φίλο από την Τουρκία», είπε χαρακτηριστικά ο Τσαβούσογλου στο Sputnik Türkiye, σύμφωνα με το black Sea News στη ρωσική γλώσσα.¨
The Hellenic Information Team Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος Αύγουστος 21, 2016.
Αυτά ακούει ο Ρωσικός Λαός και τρελαίνεται.
Εκεί όμως που χάνει τον κοινό νου είναι όταν ακούει τον κ. Ερντογάν την επόμενη μέρα να λέει στον Πρόεδρο της Ουκρανίας που δέχτηκε συλλυπητήρια από τον δεύτερο για την βομβιστική επίθεση στην ΝΑ Τουρκία
¨ Ότι η πάγια θέση της Τουρκίας, είναι ότι η χερσόνησο της Κριμαίας είναι… αναπόσπαστο τμήμα της Ουκρανίας.¨
¨Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ένθερμος υποστηρικτής της Ουκρανίας στην υπόθεση της Κριμαίας αναδεικνύεται ο Τούρκος πρόεδρος προκαλώντας την οργή της Μόσχας, λίγες μόλις μέρες μετά την εντυπωσιακή αποκατάσταση των σχέσεων των δυο χωρών.
Συγκεκριμένα με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση στο Γκαζιαντέπ ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένκο, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Τούρκο πρόεδρο για να του εκφράσει τα συλληπτήρια του για την τραγωδία.
Αλλά το πιο εντυπωσιακό ήταν ότι σε αυτή την τηλεφωνική συνδιάλεξη ο Τούρκος πρόεδρος επανέλαβε στον Ποροσένκο την πάγια θέση της Τουρκίας, ότι η χερσόνησο της Κριμαίας είναι… αναπόσπαστο τμήμα της Ουκρανίας.¨ 22 Αυγούστου 2016
ΝΙΚΟΣΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Ενώ πριν λίγες ημέρες σε μια καλοστημένη θεατρική παράσταση
¨Οι Τάταροι της Κριμαίας ( που άγονται και φέρονται από την Τουρκία ) την καλούσαν να επανεξετάσει τη θέση της, σχετικά με την Κριμαία και να αναγνωρίσει ως ρωσική επικράτεια τη χερσόνησο.
Αυτό δήλωσε στο Ria Novosti, ο επικεφαλής του κινήματος «Qirim», Ρεμζί Ιλιάσοφ.
«Καλούμε την τουρκική κυβέρνηση να ζυγίσει προσεκτικά τα θέματα που σχετίζονται με την Κριμαία και τις ενέργειες του καθεστώτος του Κιέβου στο σύνολό τους. Πρέπει να σεβασθεί την επιλογή των κατοίκων της Κριμαίας», είπε ο Ιλιάσοφ.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η αναγνώριση της χερσονήσου ως τμήμα της Ρωσίας θα συμβάλει στην ενίσχυση της ασφάλειας στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας.
Επιπλέον, οι Τάταροι κάλεσαν την Άγκυρα να μην υποκύψει στην κερδοσκοπία του Κιέβου και των πρώην πολιτικών της Κριμαίας που στρεβλώνουν την επικρατούσα κατάσταση.¨http://www.newsbomb.gr/
Από εδώ και πέρα ο σουλτάνος θα πορεύεται έτσι για να κερδίζει χρόνο επιβίωσης.
Ουσιαστικά με όλα αυτά που γίνονται μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας γνωρίζει η τουρκική διπλωματία που κινείται μεταξύ σφύρας και άκμονος ότι μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση τον πρόεδρο Πούτιν και τις επιλογές του ενώπιον του Ρωσικού Λαού.
Μήπως πρέπει να ξαναδιαβάσει προσεκτικά ο πρόεδρος Πούτιν τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ και να καταλήξει σε συμπεράσματα πριν αποφασίσει οτιδήποτε;
ΑΝ δεν τα διαβάσει με προσοχή θα κάνει ζημιά στο προφίλ του.
«Η Τουρκία είναι σαν την αλεπού. Όλο πονηριές κάνει. Όταν καταλάβει ότι έχουν στήσει δόκανα για να την πιάσουν, αρχίζει να πηδάει και με τα τέσσερα πόδια, και έτσι πιάνεται και με τα τέσσερα. Αυτό θα πάθει και η Τουρκία.» ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ
«Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994»,τόμος 1, Σελ 66.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.