Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016

ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥΣ ???


090820161446163572685_2-41

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μεγάλη έκπληξη προκαλεί από τα τουρκικά ΜΜΕ η μεγάλη προβολή των δυο ψευτομουφτήδων της Δ Θράκης, του Αχμέτ Μετέ της Ξάνθης και του Ιμπραήμ Σερίφ της Κομοτηνής, που εμφανίστηκαν δημόσια μαζί με τους φανατικούς τουρκόφιλους αρχιμουφτήδες τους Κοσσυφοπεδίου και της Βουλγαρίας, στην συνάντηση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος ισλαμικού κόμματος, ΑΚΡ, σήμερα στην τουρκική βουλή.

Τους δυο ψευτομουφτήδες που συχνά αναστατώνουν την καθημερινότητα στην ελληνική Θράκη με την έντονη εθνικιστική φιλοτουρκική τους προπαγάνδα, υποδέχτηκε στην τουρκική βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης της τουρκικής κυβέρνησης, Bekir Bozdağ, ο οποίος βγήκε και φωτογραφίες μαζί τους δίνοντας τον τόνο της αναβάθμισης τους από την τουρκική κυβέρνηση.
Το γεγονός αυτό προκαλεί πολλά ερωτηματικά, καθώς συμβαίνει μόλις λίγο μετά τα γνωστά γεγονότα στην Τουρκία μετά το αποτυχών πραξικόπημα και δίνει πολλαπλά μηνύματα για την ήδη ταλαιπωρημένη Θράκη από την δραστηριότητα των δυο ψευομουφτήδων, που κανονικά θα έπρεπε να κάθονται στο ειδώλιο του κατηγορουμένου με την κατηγορία της παραποίησης αρχής.
Προσοχή λοιπόν!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.