Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ τώρα: Ερντογαν πρόσεξε με αυτά που θα κάνεις με την Ρωσία, μήπως έλθουν τα εγγόνια του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και μας πάρουν την ΠΟΛΗ


ΦΩΤΟ (32)

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Κυκλοφορεί σαν φήμη , σαν ανησυχία σε πολιτικούς και κοινωνικούς κύκλους της γειτονικής χώρας που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση.
¨Ερντογαν πρόσεξε με αυτά που πας να κάνεις με την Ρωσία, μήπως έλθουν τα εγγόνια του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ( εννοούν τον ΜΕΓΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ) και μας πάρουν την ΠΟΛΗ.¨
ΦΟΒΟΣ και ΤΡΟΜΟΣ μήπως με όλα αυτά ΞΑΝΑ – επικαιροποιηθεί η συνθήκη των ΣΕΒΡΩΝ.

Στις 28 Ιουλίου του 1920 τερματίζεται και τυπικά για την Ελλάδα και την Τουρκία ο Πόλεμος. Σε μια αίθουσα του δημαρχείου των Σεβρών, κοντά στο Παρίσι, υπογράφεται η τελική συνθήκη ειρήνης ανάμεσα στη σουλτανική κυβέρνηση της Κωνσταντινούπολης και τους συμμάχους της Αντάντ. Είναι η γνωστή συνθήκη των Σεβρών που έκανε το όραμα της “Ελλάδας των δύο ηπείρων και των πέντε θαλασσών” να μοιάζει εφικτό
Οι όροι της Συνθήκης.
Η Ελλάδα, κατοχύρωνε επισήμως την Δυτική Θράκη ενσωμάτωνε την Ανατολική, μέχρι περίπου την Κωνσταντινούπολη Έπαιρνε τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο και επισημοποιούσε την παρουσία της στην περιοχή της Σμύρνης και στην ενδοχώρα της .
Η Ελλάδα φαινόταν να έχει ήδη εξασφαλίσει τα Δωδεκάνησα πλην της Ρόδου και την Κύπρο , ενώ συνεχίζονταν οι διαβουλεύσεις και για τη Βόρειο Ήπειρο.
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ οι φήμες βγαίνουν αληθινές και στην προκειμένη περίπτωση αυτός ο αδιόρατος φόβος που πλανάτε πάνω από την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ για το τι μέλλει γενέσθαι με την συνάντηση Πούτιν – Ερντογάν έχει μεγάλη ΔΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.