Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Βρε μέχρι και ο Ερντογάν το πήρε Χαμπάρι…Ο Πούτιν είναι ο νέος Ηγέτης!

1a4e243013-660x330

Βρε Μέχρι και ο Ερντογάν το πήρε χαμπάρι και φτύνει Αμερικανούς και Ευρωπαίους  στρεφόμενος προς την  Μόσχα και του νέου Ηγέτη που είναι αμέσως μετά  και τις Αμερικάνικες Εκλογές …ο Πούτιν !

Όποιος και αν είναι ο Μελλοντικός Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει καμιά τύχη απέναντι στον Πούτιν και αν η Ελλάδα και οι Πολιτικοί της δεν το πήραν χαμπάρι ο Ερντογάν φροντίζει να δεθεί πίσω απο την Μόσχα ,γράφοντας στα τσαρούχια του την Ε.Ε και τις ΗΠΑ!34r
Η Ε.Ε έδειξε στον Ερντογάν οτι δεν έχει τα κότσια να τον αντιμετωπίσει και τους εκβιάζει συστηματικά και με τον νόμο ,αφού πήρε τα λεφτά των Ευρωπαίων ,τώρα τους τρομάζει με τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες για να πάρει και την Βίζα !
Μόλις τελειώσει και με αυτό θα βάλει κάτι άλλο στο τραπέζι …Ανίκανοι και φοβισμένοι οι Ευρωπαίοι δεν τολμούν να του φέρουν αντίρρηση !43B1ADEAA14C3420C7719BBCE7ED3C01
Απο την άλλη κρατά τους Αμερικανούς απο τα αρχίδια στη Βάση του  Ιντσερλίκ και οι Αμερικανοί δεν έχουν την θέληση ούτε και την δύναμη να αντιδράσουν στα σχέδια του Σουλτάνου  και δε μπορεί βέβαια να το κάνει η Κλίντον που είναι γνωστό τι μπορεί να κάνει…Αλλά ούτε βέβαια και ο Παλαβός της Άλλης πλευράς
poutin-ernogan1Πονηρός ανατολίτης ο Ερντογάν που κατάλαβε οτι τη ζημιά μπορεί να του την  κάνει ο Πούτιν το γύρισε το Παζάρι κατά πως τον συμφέρει και ενώ εμείς συνεχίζουμε το εμπάργκο των Προϊόντων στη Ρωσία ,ο Ερντογάν και θα καζαντίσει και θα ησυχάσει από το νιώθει την καυτή ανάσα της Αρκούδας στο σβέρκο του !
Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά οτι Ηγέτες είναι αυτοί που ξέρουν να παλεύουν για το λαός τους και να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη Παγκόσμια Πολιτική σκηνή και όχι άβουλοι και άχρωμοι πολιτικάντηδες, που έχουν όνειρο να αλλάξουν την Ευρώπη κάνοντας την να λυπηθεί τους πεινασμένους της Γης !
Κορόιδα σκουπιστείτε …Το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε και εμείς είμαστε πάλι στην απέξω
veteranos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.