Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ… ΑΡΧΙΜΟΥΦΤΗΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!

29122

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την απολυταρχική συγκέντρωση όλων των ανωτάτων δημοσιών αξιωμάτων επιχειρεί ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, με την «χρυσή» ευκαιρία που του έδωσε το αποτυχών πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.

Έτσι, μετά την αυτόπροαγωγή του στο αξίωμα του αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων της χώρας και στη συνέχεια του αρχηγού των μυστικών υπηρεσιών και της ΜΙΤ, τώρα, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ και όπως ανακοινώσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Νουμάν Κουρτουλμούς, στον Ερντογαν ανατίθεται και η ηγεσία της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας, δηλαδή ο Τούρκος πρόεδρος γίνεται τώρα και ο… αρχιμουφτής της Τουρκίας, ή καλλίτερα του… Ερντογανιστάν!
Μετά από αυτό δεν αποκλείεται να ανακηρύξει τον εαυτό του και… Μέγα Πλανητάρχη, ενώ το αξίωμα του χαλίφη όλων των μουσουλμάνων είναι πια δεδομένο και δεν αρκεί για ένα Ερντογάν…μαινόμενο!
Εμείς να δούμε πως θα ξεμπλέξουμε από αυτόν.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.